fredag 30 september 2011

Grymt

I går var jag och Jenny vid mitt nya område och knallade runt älven. Det är lite drygt 5 km den svängen. Tyvärr kommer vardagkvällarna framöver vara omöjliga att gå där. Det finns inga lampor. Men jag ska kolla lite och se om det inte går att gå nån annan väg... Väldigt bra hundprommis annars! Det är naturreservat... så lillhunden får inte vara lös. men det går säkert bra ändå.

Jag kommer nog trivas bra där! Berättade jag om tapeten oxå eller? Kanske inte... iallafall så valde jag en jättefin tapet. Jag hade ju tänkt mig en blommig tapet med kanske en färg som bröt av lite... Men det var en lite konstig ljusbeige färg på väggarna. Svårt att hitta nåt som såg bra ut. När jag såg den jag valde blev jag förtjust i den och det kommer bli bra. Typisk Kattis-tapet! Kanon.

En annan sak hörrni... jag fick ett mail med en bild som jag köpt. Den på Blessin som Jimmy från min klass tagit. Kommer ni ihåg att jag behövde hundvakt där mot slutet av skolan? Nej, ni minns nog inte det... Men då passade Jimmy, Kalle och Emelie Blessin ett par timmar. Hon fick vara där och mysa med dem medans jag var på uppdrag :)

Jimmy frågade om han fick fota Blessin medans hon var där. Och det fick han ju så klart :) Resultatet blev skithäftigt! Jimmy tar bilder som är lite speciella och jag är väldigt glad att min lilla plutta har blivit fotad av honom! Så idag laddade jag hem bilden... den är bara så läcker! Jag ska visa den sen när den sitter på väggen. Men om ni vill se den kan ni gå in på denna sida: LÄNK

Bilden på Blessin är först på femte raden. Såååå läcker :) Visst?

Hon står på ett fönster som dom lagt plant mellan något (vet inet riktigt hur) och är fotad underifrån. Jag är väldigt glad i bilden! Den kommer passa skitbra i min lya!

Kan på sätt och vis ångra att jag inte gjorde nåt skoj med Ghibli oxå innan han försvann. Men men, så är det :)

Idag bär det av till Sthlm! Fira syster jag ska! Yay, ska bli skitkul! Vi ska gå på Golden Hits... yeah! Dansa och dricka drinkar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar