tisdag 6 september 2011

Beslutsångest :)

Idag var jag och tittade på lägenheten :)

Det är en tvåa på 58 kvm. En och en halv trappa upp i ett ganska alldagligt hus i ett ok område. Rött tegelhus, nåra hus i klunga, fina strövområden och bra kommunikationer in till stan. Det finns ett litet centrum i närheten där det finns Konsum och lite annat. Det går buss in till stan som tar ca 5 minuter. Där kan jag byta buss när jag ska till jobbet och hela resan tar ca 15 minuter med byte (att jämföra med nu... 55 minuter). Enligt hyresvärden ett lugnt område med väldigt lite genomfartstrafik och det finns ingen stor skola med ungdomar i den värsta "förstörar"-åldern i närheten.

Det var en stor hall med två garderober. Badrummet till vänster var fräscht! Blå plastmatta, vitt kakel med grå bård och ny fin inredning. Toa = ny, skåp = nytt, badkar = nytt. Kändes väldigt fint! Till höger var sovrummet. Beiga tapeter, inte jättestort men tillräckligt. En hel vägg med garderober, helt nya. I sovrummet skulle jag få en fondvägg, för det var lite fläckar på en vägg. Hallen var stor, man kan nog möbla den lite om man vill. Rakt fram var vardagsrummet. Litet, det var det. Men fullt tillräckligt för en liten soffa, TV och en bokhylla.

Men köket... ENORMT! Större än vardagsrummet. Verkligen stort, här kan man dela av och ha en liten arbetshörna om man vill och ändå ha plats för ett matbord. Massor med skåp! Alla vitvaror var nya, golvet nytt, tapeter nya. Det hade varit en brand i lägenheten så den var helt renoverad. Ytskikt, golv och garderober. Och all köksinredning. Det var väldigt trevligt! Inte som nybyggt så klart... men väldigt fint! Och högt i tak var det med :)

Så jag gillade den verkligen! Det enda som blir problem är att jag inte kan ta mig hem på lunchen. Så jag måste lösa Blessin-frågan. Men det borde gå att lösa :) Jag kan ju annonsera i portarna och vid högskolan om dagmatte. Det kanske finns nån panchis eller student som vill tjäna lite extra :)

Jag måste bestämma mig tills imorgon. Bahhh! Alltid svårt! Men det är väldigt lockande att bo där. Jag kommer ha det såååå fint och den är verkligen fräsch. Det KAN till och med finnar rum för en till så småningom... En man eller en liten bebis. Eller både och ett tag :) Hahaha... nej... det där sista får man väl fundera på. Men det är verkligen en bra lägenhet.

En anings långt från jobbet... men desto bättre prommenadstråk och det värdesätter jag ju högt.

Jag tog lite bilder så jag ska kolla hur dom blev och ladda upp dem så ni får se :)

3 kommentarer:

  1. Alltså... jag förstår ju hur du menar med resvägen och Blessin... Men 15-20 min till jobbet?! Det hade varit GULD för mig som har har - i Sthlms-mått räknat - ganska kort resväg - 30-40 min beroende på trafiken.
    Men som sagt, jag förstår det där med Blessin.
    Kram från storasystern

    SvaraRadera
  2. Ta den! Och annonsera efter hjälp med underbara Blessin.

    När du väl har fått in en fot hos hyresvärden så är det lättare att byta till en bättre lägenhet sen om du behöver.

    Så mitt råd: ta den! Tveka inte!

    SvaraRadera
  3. Det där med långt från jobbet är ju relativt, jag själ anser att allt under 1,15 är bra, just nu har jag ca 1timme dörr till dörr, skulle ge min högra arm för 15 min

    SvaraRadera