tisdag 27 september 2011

Minns ni?

Kommer ni ihåg sms:et som kom fel? Från killen i Nora? Han som jag fick bild på och allt...? Ni minns nu va? Sånt som BARA händer i fantasin lixom :) Men som hände mig. Ni kommer ihåg.

Igår fick jag detta mail på min privata mailadress:

"Hej sötnos!

http://www.youtube.com/watch?v=FcN08Tg3PWw&feature=player_embedded
Tänkte att jag skulle fördriva ett par minuter åt dig.
Hoppas att du mår bättre nu och att du kan ta tag i jobb och annat som vanligt imorrn igen.
Tänker på dig, snart dags för hemgång igen.
Jag har ev. skjutit lite på mitt klädinköpsstopp, Holmens har utförsäljning idag, tar den svängen på vägen hem.
Hörs sen, puss

/ Stefan"

Jag som är skadad från mitt förra yrke tänkte ju direkt: "TRYCK INTE PÅ LÄNKEN!! Det är nåt skumt! För guds skull... tryck inte på länken!"

Som avsändare fanns ju denne Stefan och dessutom en signatur med telefonnummer och företagsadress och allt. Mailadressen gick till ett företag i Volvokoncernen i Göteborg. Jag kollade upp företaget, numret och så där. Det verkade riktigt. Men så messade jag till det mobilnumret på vägen hem:

"Hej! Tack för ditt gulliga meddelande till mig på eftermiddagen :) Men jag tror att du har skrivit fel i mailadressen, kolla upp den och försök igen. / Kattis"

Jag fick ingen respons på kvällen. Men idag kom det: "God morgon. Tack för din respons på mitt meddelande. Vart bor du då? /Stefan"

Haha! Lite roligt är det ändå! Men han har ju sin "sötnos" så jag menar... ingen idé att utforska det vidare. Men iallafall roligt att ibland kan ett mail eller sms som går fel bli en rolig konversation. Bara man själv bjuder upp lite. Varför är vi svenskar så strama? Dom flesta skulle kanske bara radera mailet eller sms:et och sen glömma det. Men förra gången det hände så tyckte iallafall jag att det var en intressant konversation via sms... sen nu när det hände igen så tycker jag att det är väldigt roligt!

Men men, det är ju så... kanske borde man bara radera och inte sticka ut ur mängden?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar