måndag 26 september 2011

After work, Åland och en massa godis :)

Hej och hå... då ska vi se här... Fredag! Då var det överaskning för chefen, han fyller jämt denna vecka och vi hade fixat så han skulle få flyga med ett uppvisningsplan. Han vart VÄLDIGT glad och vi hade mycket trevligt ute på flygplatsen. Han fick flyga ett uppvisningsplan... loopingar, spinn, dykningar och stigningar som hette dug! *lycklig chef*

Efter det hade vi kontorsmöte med alla som hör till vårt kontor. VÄLDIGT trevligt! Och ja, lite After work vart det med. Och jag skulle ju inte stanna så länge... men sen bjöds det på cider. Och sen en till... och en till. Och vi hade ju sååååå trevligt! Jag brukar ju inte dricka så ofta som ni vet... så det blir lätt ganska snurrigt ganska fort. Jo men visst. HADDIRAJJAN!

Men jag skötte mig! Tror inte dom andra märkte hur snurrigt det blev ;)

Sen fick jag veta vad kickoffen blir får nåt. Vi ska på kryssning :) Linda, du ska se att det blir lite ragg! Haha! Jag ska låta bli att ragga inom företaget bara... *fniss* Det finns två killar som är ruggigt snygga... Men lite för unga. Och det här med ragg på jobbet är ju SÅ DÄR har vi ju kommit fram till, eller hur?

Jag har en fundering bara... jag har ju lixom tänkt mig att jag gillar mörka killar. Mörka ögon och så där... Men båda dom här är blonda med blå ögon? Huh lixom? Vart kommer det ifrån? Jaja, jag ska iallafall nöja mig med att bara titta. Det kommer ju vara en hel båt full med potential ju... eller?

När Jenny kom och hämtade mig vart jag varse om HUR många cider det blivit. Vad ostadigt det blev! Men sen åkte vi på Ica maxi. Jenny tyckte jag var lite jobbig... hihi!

Tidigt upp på morgonen och iväg till Åland. Jenny fick köra första biten... var lite trött bara :)

Men vilken helg vi fick! Vädret var super, maten på båten kanon, taxfreen välfylld och sällskapet fantastiskt! Jag har saknat att umgås med Lotta (som har Totte), så det var väldigt trevligt att få rå om henne lite :) Sen att resultaten, iallafall delvis, gick vår väg är ju alltid trevligt. Dora klämde till med att bli bästa tik med cert och cacib. Det gjorde att hon blev Finsk champion och Nordisk champion! GRATTIS Jenny!

Vi hade ju hoppats att Totte skulle gjort samma sak, men han fick se sig slagen av Lilla Enebys La´Ludwig i helgen. Och givetvis fanns det lite besvikelse med i bilen på vägen hem men samtidigt så unnar jag ju Sussie och Uffe det så klart. MEGAGRATTIS till Luddes resultat i helgen, det är en väldigt fin hund :)

Det är alltid kul att träffa andra på utställningar och denna gång var vi inte så många, men Mathilde och Björn kom med sin Bizkit och så Uffe med fodervärdarna Birgitta och hennes man (minns inte vad han heter... *skäms lite*). Trevligt att ses hörrni!

Söndagen vart LÅÅÅÅNG... kom till Grisslehamn kl 19.30 och hade packat om och kom iväg till 20.00... Men seeegt att ta sig hem. Är glad att Jenny körde från Uppsala... JISSES så trött jag var! Damn... Somnade som en liten gris sen när vi kom hem. Nu på morgonen var jag bra seg. Men väl på jobbet är man ju igång. Det lär väl bli lite tidigt i säng i kväll kan jag tänka.

Blessin är hemma! Fina hunden... hon är såååå go, min lilla prinsessa. Pluttis! Hon var såååå kelig och ville bli klappad när vi kom hem. Vi mös i sängen en stund när jag duschat i morse. Hon är verkligen hur go som helst den lilla fisen.

Nu är det ny vecka och nästa helg är det gasen i botten igen :)

1 kommentar:

  1. Nä, inget ragg på jobbet....blir jobbigt!
    Blond och blåögd ja......:-)

    Kram

    SvaraRadera