måndag 19 september 2011

Måndag - all over again!

Jaha, då var det måndag igen :)

Jag har gjort det till en utmaning att ha nya kläder på mig varje dag till jobbet. Jag började ju den 1:a sept och det är den 19:e idag. Minus två helger, det blir det 15 dagar kvar. Så det betyder att jag har haft olika kläder på mig 15 dagar hittills! Hihi... Ok, det är samma byxor... Så dom räknas inte. Jag har bara två par byxor just nu. Så dom har tvättats och används flitigt. Men överdelarna är olika varje dag :)

Känns lite roligt! För jag har ju lyckats komma i kläder som inte varit så bekväma förut. Så jag är nöjd! Än har det inte sinat i garderoben. Jag klarar nog att ha olika kläder på överkroppen även denna vecka. Kuligt!

På fredag är det kontorsmöte, då får jag träffa alla som tillhör kontoret här i Borlänge. Ska bli kul! Sen är det lite After Work med plockmat och så efteråt. Trevligt!

Inatt sov jag så där dåligt som jag alltid gör natten mot måndag... att det ska vara så svårt? Jag har iallafall börjat läsa Mikael Nykvists bok innan jag somna, det är ganska bra för att koppla bort alla andra tankar att läsa. Den är lättläst och känns ganska intressant. Kul att läsa om det privata som han skriver om. Jag gillar honom som skådis, verkligen. Han gör de flesta roller grymt bra tycker jag. Hans det där lite sneda leendet i vissa situationer gör att jag drar på mina egna smilband nästan varje gång. Grym!

För övrigt har jag drömt bugg. Jag vaknade av att jag räknade "1-2-3-4... 1-2-3-4" lite så där halvhögt som man gör när man pratar i sömnen. Jag drömde om en kille med svettiga händer och dålig taktkänsla... och min egen taktkänsla som var usel... Kallsvettig! Huvva... hur ska jag våga gå tillbaka?

Jag och Jenny hade första dagen på nästan ett år som vi skulle upp och iväg samtidigt i dag :) Igår satt vi och pratade om hur vi skulle planera tiden så vi fick ihop det :) Men det gick bra!

Vi har ju gjort det förut, gått upp samtidigt. När vi åker på utställning eller ska på nåt annat så där. Men just att komma iväg till jobbet samtidigt är första gången. Det är alltid så, iallafall för mig, att på vardagar så minimeras tiden för att göra sig iordning just för att få sova som mest. Och då krävs det ju att det klaffar. Inget får gå fel. Så då är det minut pass på dusch, frukost och fixa håret. Men jag tror det gick ganska smidigt ändå! Jenny gick upp och tog sina hundar på prommis. Jag kunde dra mig 5 minuter. Sen upp i duschen, klar lagom tills hon kom in och då var ju duschen ledig :)

Sen var det bara att se till att hinna med allt. Det gick! Och vi kom iväg i tid. Jag åkte med henne i bilen och blev avsläppt på jobbet. Tidigt blev det ju, men det känns bra ändå. Då kan jag gå i tid oxå. Fast jag kom på efteråt, när jag satt här på jobbet... att jag drog ner min tid från 1 tim 10 minuter till 55 minuter. Så det GÅR. Och då fixade jag sallad till lunchen oxå. Så är matlådan HELT klar så fixar jag nog 45-50 minuter :)

Jag tänker ibland att om jag skulle sminka mig och hålla på... eller till exempel blåsa håret eller nåt... då skulle jag behöva gå upp aptidigt ju! Inte alls bra. Så jag börjar inte med det nu tänker jag. Bara låter bli. Med min nya frilla behöver jag bara låta det torka i handdukens turban och sen klämma i lite grejs. Dra lite med fingrarna genom det och sen är det klart. Perfekt! Köpte nån produkt hos frissan som ska göra håret mindre flygigt och frissigt. Det är som nån creme... superbra! Och doftar mumma. Bara att ta lite sånt i händerna, dra och klämma i det, fixa till lite och sen är man klar. Sweet.

Är väldigt nöjd med min frisse faktiskt! Har inte köpt nån plattång än dock. När jag la upp bild på mitt platta hår på FB så tyckte många att jag var såååå fin... Så nu vågar jag inte lägga upp bild på mitt lockiga, naturliga hår. Jag gillar ju mina lockar... och nu syns dom ju massor för att det är ganska kort. Ska prova att platta det nån gång. Tänker att jag bränner av skalpen innan jag fattar hur man ska göra? Huvva! Eller öronen! AAAAJJJ! Får se hur det blir med det där...

1 kommentar: