fredag 2 september 2011

Nya jobbet!

Jag vet att jag utlovat Gotlandsbilder... Men jag har inte riktigt ro att sätta mig och skriva om ön just nu :) Otroligt va?? Nej men jag vill ha lite lugn i själen när jag gör det... så det får bli i helgen!

Igår började jag nytt jobb! För er som missat det... så är jag numera Teknisk Informatör på Étteplan i Borlänge. Jag började igår och det var en massa inloggningar, presentationer och fotografering igår. Dagen gick sjukt fort och det var dags att gå hem nästan på en gång efter att jag kommit hit!

Jag fick navigera runt i policydokument, kolla att mail och sånt funkade, kika runt på intranätet och lite sånt. En ganska mjuk start :) MEN vad bra det kommer bli! Det är ju alltid så när man börjar... Lite plock och uppstart innan man drar igång på riktigt. Idag är det lite samma sak. Nåra inloggningar fungerar inte så vi kan inte kolla alla tidsrapporteringar och sånt... men det ger sig!

Mina kollegor verkar vara superbra! En härlig mix människor som verkar väldigt trevliga. Olika åldrar och så där. Jag har fått en egen plats, skrivbord och dator. Fick plocka ihop lite grejs, pennor och sånt, från förrådet... Ställa iordning min plats. FINT!

Och kontoret är hur fräscht som helst! Det är ganska nyrenoverat så kök och toaletter och sånt är modernt och fint. Hela kontoret andas lugn. Man sitter i landskap men det är tyst och avskilt ändå. Och alla är väldigt glada att jag är här verka det som.

Om nu allt fortsätter så här så kommer det här bli så bra, så bra! Jag trivs redan mycket bra och det känns super! Jag är ju alltid lite orolig så där innan jag ska ge mig in i nåt nytt. Men detta känns verkligen som "mitt nya bästa jobb"!

Dessutom har jag fått erbjudande om en lägenhet! Ska ringa och boka visning av den. Sen har jag sökt tre andra, tillträde på alla är månadsskiftet nov/dec. Egentligen kanske jag hellre skulle tagit en i dec/jan... men nu får vi se hur det går. Inte säkert att jag får nån av dem ju. Men det känns lite som att det KANSKE börjar flyta lite! Så skönt!

Det ENDA som är huvudbry just nu... det är att om jag får lägenhet så blir det problem med Blessin. Hon kan inte vara ensam hela dagarna och jag har ingen bil att ta mig hem med på lunchen. Så... det är en nöt att knäcka. Hunddagis finns... men det ligger lite utanför stan. Så då måste jag ha bil. Och då drar det iväg med stålars. Hyra, bil OCH hunddagis. Men men, nu tar jag det som det kommer. Vi har inte sett än att det blir varken eller :)

2 kommentarer:

  1. Precis, inte slösa energi på sånt man inte kan påverka
    Kram

    SvaraRadera
  2. Med lite tur så kanske det finns nån granntant som kan gå ut på en promenad med henne! Men som sagt, en sak i taget!

    SvaraRadera