söndag 2 oktober 2011

The famous meatmarket

Jag har aldrig varit på Golden hits förut. Jag har bara hört legenden om de tre dansgolven och garantin för att bli uppraggad. Det spelas även bra musik enligt de lärda, de som varit på Golden hits. Ett dansgolv med enbart 80-talsmusik. Ok bara det lixom :-)

Givetvis tyckte vi att detta ställe var perfekt att fira min kära syster som fyllde jämt i veckan. Ska man fira stort, då gör man det på Golden hits. Så, vi åkte tidigt dit för att slippa köa. När vi kom dit så var det lååång kö. Men det gjorde inget. Väl inne så köpte vi något kallt att fukta strupen med och precis då avslutades showen vid det dansgolv vi stod vid. Schlagermusiken drog igång och ''Tusen och en natt'' med Charlotte Perelli välkomnade oss till köttmarknaden.

Jag kan säga så här: hade man velat ligga så var det absolut inget svårt att få ragg! Man fick passa sig från att hålla någons blick lite för länge, det fanns alltid någon som var beredd på att uttdela kåta blickar. Lite otäckt... Men väldigt roligt! Vi flirtade hejvilt och Lotta siktade in sig på vakterna :-)

Rätt var det var fann sig Lotta dansandes till Lambada tätt ihop med en kille som var väääldigt ihärdig. Men vi drog henne ur den situationen ooch ett par minuter senare så hånglade han upp en annan tjej. Så speciell var hon... Hahaha! Ja jisses! Guuuud... Det var verkligen sant! Legenden om Golden hits stämmer!

Och vi var eniga på väg hem: Det här var en speciell upplevelse! Och vi gör det gärna igen :-D

En lååång dag avslutades med rapport till mamma vid kösbordet hemma. Och så klart den obligatoriska smögåsen och oboyen. Lyckat och fantastisk roligt!

Vi ska utforska legenden vidare... Det ska vi. Golden hits är värt ett besök till. Uvärdering pågår :-)
Published with Blogger-droid v1.6.8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar