måndag 3 oktober 2011

Måndag igen

Tänk hörrni... den kommer alltid tillbaka, måndagen. Men för sjutton... vad gör det? Jag har världens bästa jobb :) Det är konstigt det där... jag känner ingen som helst måndagsångest! Jag har gjort det HELA mitt liv inför måndagarna. Men inte numera. Tror jag hamnat HELT rätt. Jag trivs så himla bra här. Och mina kollegor är fantastiska :) Vi har roligt ihop (hihi... än så länge...) och det är högt i tak. Inga underförstådda gliringar eller så. Bara sann humor och skratt. Även en klapp på axeln om det skulle behövas. Grymt är vad det är :) Gillar er hörrni!

Jag var ju som sagt i Sthlm i helgen. Firade min syster som fyllde år ju... det minns ni? ;) Jag berättade ju lite om Golden hits igår. Men jag känner att jag inte är klar med det än.

Jag låg och tänkte på det där när jag skulle sova. Jag är nog lite facinerad av just det här fenomenet "köttmarknad". Jag har aldrig nånsin upplevt det! Jag har ju varit på krogen och blivit raggad på... och raggat ;) Men det här var nåt annat! Det var som att när folk kom innanför dörren så gick dom in i en annan roll. Eller kanske gjorde vi alla det! Jag tänker på det i efterhand... jag tror inte jag mötte en enda blick som inte var lite, vad ska man säga, villig. Det var verkligen så! Helt galet!

Jag har nog aldrig känt mig så åtråvärd och vacker som på Golden Hits i lördags! Vilken egoboost :) Sen vetskapen om att just JAG inte är så speciell när det väl kommer till kritan... DET är faktskt inte så viktigt. Det är trevligt att känna sig attraktiv! Sen att drömmannen inte finns på Golden Hits... det vet jag. Tro mig! Men va sjutton, att få känna sig som dansgolvets drottning är aldrig fel! Stor eloge till alla killar som gör en stackars kvinnas självkänsla på topp ;) Ja herregid... ja det var roligt! Väldigt roligt!

Igår bar det av till Sigtuna där jag skulle hämta upp Zingo och en bil. Jenny ska jobba nämligen från och med imorgon och det blir lite rörigt med att rodda runt med rastning och så där med bara en bil. Kanske kan tyckas rörigare att hämta hem en hund till då? Ja kanske. Men det var inte läge att fråga Johan om hjälp igen och med Z kommer alltid en bil :) Fiffigt! Det betyder att både jag och Jenny kan åka kors och tvärs. Det underlättar just med hundroddandet. Dessutom löper Blessin just nu. Och hon och Dora är JÄTTE-jobbiga när Blessin löper. Dom röjer precis hela dagarna och kan bli ganska påfrestande. Blessin har ju den egenheten att hon tömmer sina analsäckar om hon blir riden på under löpet... Så det är ganska drygt att ha dem ihop.

Med Zingo leker hon inte i samma utsträckning och då kan hon och Z vara ihop på ena sidan grinden och Celma och Dora på andra sidan. Så har alla sällis oxå. Att jag tror att Johan faktiskt tycker det är ganska skönt att inte ha hund i två veckor är ju en bonus. Och jag får ju beta av nåra dagar på min hundpassningsskuld till honom :)

Så nu är Zingo på kollo hos oss i Borlänge två veckor. Hon och Blessin kommer vara med halva dagarna på jobbet och hemma halva dagarna. Det kommer bli kanon det. Att ha bil är bonus för mig!

Jag gick upp samma tid som jag brukar. Gick en halvtimme med hundarna. Gjorde allt jag brukar i samma takt. Åkte 07.25 och kom upp på kontoret 07.32. Känns en anings tidsslösande att ta buss! Jag är här tidigare än när jag inte går prommis innan duschen. Galet. Men skönt!

Dte betyder ju att jag kan ta lite längre lunch och ändå kunna åka hem vid fem. Och jag är hemma innan jag brukar eftersom jag har 7 minuter hem med bilen och det tar 45-50 minuter med buss. På morgonen tar det 55. Hem passar bussarna lite bättre. Men ändå. Ganska sjukt. Känns lockande med moppe faktiskt. Jaja, nu har jag ju bil... ett tag. Ska njuta av det tänkte jag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar