torsdag 20 oktober 2011

Igår hör till historien

Ja vad säger man? Igår var en inte så bra dag :) Men jag hoppas att idag blir bättre. Har ingen kalops med mig i matlåda. Tyvärr. För er som missade det. Jag brände kalopsen igår. Ordentligt. Kalops blev kolaps. Totalt vidbränd.

Men kastrullen blev ren! Jag vill nog inte veta vad det är i maskindiskmedel egentligen. För det brända satt som berg igår och idag gick det lätt att få bort. Lite väl lätt kan jag tycka. Som om man hält nåt giftigt och farligt där i. Jo, det är nog inget vidare att få maskindick på huden. Man ska nog inte använda det som scrupp i den där bruna pannan som man kan få av att färga håret. Det är nog mindre bra faktiskt. Så det ska jag inte prova.

Sen är pannan mindre brun idag. Nästan inte alls faktiskt. Mest röd. Och det svider lite när jag smörjde den med ansiktskräm imorse. Det är bara som en skugga nu. Tur det!

Jag har massor att göra ikväll! Kolla här:
  • Måla naglarna.
  • Raka benen.
  • Fila fötterna.
  • Måla tånaglar? (Kanske skiter i det...)
  • Packa.
  • Delta på ett möte.
  • Städa mitt rum. (vilket jag gör under mötet, headset till telefonen är super!)
  • Platta håret?
Ni ser ju. Värsta listan. Och innan jag åker hem efter jobbet måste jag fundera på om jag ska åka snabbt till kupolen och köpa dom förbannade trosorna i en större storlek. Kanske bara struntar i det. Ingen ska ju se dem iallafall. Det är bara det att man KÄNNER sig lite sexy om man vet att man har nya snygga undisar. Och sen måste jag fundera på vad jag ska äta till middag. Och ha med till lunch imorgon. Kanske gör som idag, tar nåt från frysen.

Sen åker vi på kick off imorgon! Weee! Roligt! Jenny trodde det var bra att jag inte körde hem på lördag... för hon trodde jag skulle vara bakis. Men det ska jag inte vara. Ska sköta mig. Bara nån drink kanske. Och en jäkla massa hummer på buffén! Men av hummer blir man inte bakis. Så jag håller mig till hummer. Mumma! Mummer!

Fick precis reda på att vi inte ska ha nån lunch med oss imorgon. Chefen fixar lunch. Sweet. Ett problem mindre. Det går bra nu :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar