måndag 31 oktober 2011

Horoskop

Vattumannen

En livfull och rolig månad väntar. Du älskar romantik och ditt kärleksliv blir härligt förutsatt att din partner begriper att du vill bli uppvaktad. Själv gör du gärna detsamma, planerar små överraskningar, kommer med genomtänkta komplimanger och skapar vackra stunder för bara er två. Dessutom kryddar du gärna kärlekslivet med gemensamma nöjen. Extra fin blir månaden om ni delar vänkrets och kan göra roliga saker i lite större grupper. Särskilt kulturella nöjen kan tillföra kärleken den där extra dimensionen. Mysiga kvällar.

Extra fin månad om din älskling är: Vädur, Våg, Stenbock, Fisk.
Mystipset: Lär er något nytt tillsammans.
Bästa datumen: 2-3/11

Jaha, vad säger man om det här horoskopet då? Om två dagar har jag min pik denna månad. Känns inte som om jag har riktigt tid att hitta nån på så kort tid. Eller? Gå ut stenhårt på Mötesplatsen eller Happy Pancake idag? Jag vet inte... har lite tröttnat på det där dejtandet. Eller inte på dejtandet, för det har jag ju knappt gjort. Men hålla på och skriva och greja. Fy vad jobbigt.

Sen läste jag ett tips. MAX 3 mail, sen träffas. Passar inte mig. Jag är så himla feg. Så nej, skit i dejtandet. Eller om Mr Charming dyker upp och vill bjuda på middag... så ok. Men nä, just nu känner jag mig väldigt anti. Det krävs så mycket av en man för att det ska vara värt att hålla på känns det som. Han behöver vara så himla bra och ganska envis... jag tröttnar annars. Det måste hända nåt!

Så nu lägger jag ner det där. Jag siktar på att fira jul och nyår som singel, sen festa loss på min födelsedag i januari och kanske hångla lite. Jag lovar att jag ska försöka hångla om tillfälle bjuds. Så kanske jag inte är så bitter sen :)

2 kommentarer:

  1. Du inser att din "sambo" (kombo) är stenbock och att ni ska åka på gemensamt nöje och vara kulturella ;)

    SvaraRadera
  2. Du behöver ju inte videoblogga om hånglet i alla fall :-D

    SvaraRadera