söndag 9 oktober 2011

Mus

Jag är lite ledsen. Vi har tömt musfällorna minst en gång om dagen sista veckan. Usch... dom är ju så söta! Och så sitter dom där i fällan och är alldeles döa. Stackarna. Men vi vill inte gärna ha dem inne i huset. Så därför är det så att vi har fällorna i garderoben där dom tar sig in. Men nu måste vi nog börja fundera på hur dom tar sig in. För det är inte roligt att höra det där prasslet... sen smällen av fällan... Usch!

Här om morgonen så låg jag och var vaken en stund på morgonen. Så hörde jag en mus knalla runt i väggen borta vid garderoben. Så tänkte jag: "Neeeeej... gå inte in i garderoben!"... det vart tyst och så... BANG! så slog fällan igen. Usch! Lilla musen!

Det har gått så långt att jag lixom går upp och stampar runt, så dom ilar iväg igen... vill ju inte höra dem dö i min garderob. Huvva!

Idag har jag tömt fällorna två gånger redan... 4 st stackare har jag kastat i sopen.

För övrigt så är jag på väg att bli bättre. Känns som om det vänder. Men jag ska nog stanna hemma måndag oxå. Jag hade feber inatt igen och jag vill gärna ha ett feberfritt dygn innan jag går till jobbet. Så det lutar åt att vara hemma imorgon oxå. Jag åkte och handlade hundtuggisar idag, man måste ju ha nåt att muta med när prommisarna blir ganska korta. Men nu när jag är hemma igen så inser jag att jag är nog inte frisk... helt färdig efter en sväng till Dollarstore och Rätt pris. Så jag antar att det är bra att vila sig i from en dag till. Vill ju inte komma in och smittas heller.

Jag har troligtvis smittat Jenny, hon kände sig tjock i halsen och lite hängig imorse. Jag hoppas att hon klarar sig... men det är ju nästan oundvikligt att man blir smittad när man bor i samma hus. Men men, förhoppningsvis så klarar hon sig.

Kvällen blir lugn. Vi ska kolla film, annars ingenting. Bara snora och kolla film. Om två veckor ska vi på kickoff, ska bli kuligt! Kryssning med jobbet, woop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar