torsdag 1 december 2011

Idag



Jag tar en andningspaus i mitt arbete. Har en kort stunds reflektion över dagen.

Idag. Idag känns allt bra. Idag får jag nycklarna till lägenheten. Idag kommer en del av de saker som flyger runt, som flugor på extasy, i mitt huvud att landa och så sakteliga surra klart. Det är nog så att det hänt lite för många saker på den senaste tiden för att det ska vara helt och hållet lätt att sortera det på rätt plats. Men om jag klarar av flytten och kommer på plats med det så kommer det lugna ner sig. Då kan jag låta det ta den tid det tar att fixa med lådorna.

Sen kom det en grej på jobbet som ställer till det lite, om det blir så. Men problem är till för att lösas, så är det ju. Så jag har löst det problemet med att ringa två samtal och fråga om hjälp. Och det var ok. Så nu får vi se om förutsättningarna blir så som jag misstänker. Då blir det nya puckar igen med saker och ting. Jag berättar mer om det om det blir så.

Nu gjorde jag pracis så som jag inte gillar att andra gör... skriver kryptiska grejer som man inte fattar nåt av! Hahaha! Inte meningen att göra er nyfikna. Eller jo, det är det ju. ALLA ska vara nyfikna. För då kommer ni tillbaka och kikar en annan dag igen! Moooahahahaha....

Iallafall :)

Idag:
Jobba till 11.30. Hem och rasta hundar (Jenny jobbar). Äta. Lasta bilen med hundar och lite grejer. Droppa Blessin hos Karin (hundvakten, dom ska bonda lite). Möta upp fastighetsskötaren kl 14 och få nycklar till lägenheten. Städa lite. Bära upp från bilen. Hem och fylla en sväng till (om jag hinner). Till lägenheten och packa ur. Hämta Blessin vid 16. Hämta Jenny 16.15. Hem och äta middag. Rasta hundar. Fylla bilen med lite till och åka och lämna i lägenheten. Hem och möbla om i det rum som varit mitt. Jennys skrivbord ska tillbaka till det rummet. Packa det sista. Bära ner allt som ska iväg till lägenheten. Sova.

Imorgon:
Hämta släp kl 08.00. Köra till Sthlm. Fylla släpet vi har på bilen och ett släp till på Johans bil. Äta lunch. Köra upp hit igen. Tömma släpen. Äta. Hämta det sista hos Jenny. Tillbaka till lägenheten. Bära upp det sista. Bädda. Däcka.

Lördag:
Röja. Röja. Röja.

Söndag:
Röja. Röja. Röja.

Vad tror ni? Kommer jag sova gott på söndag? Det tror jag. Och jag kommer vara sliten på söndag. Men det är det värt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar