tisdag 6 december 2011

Just ja, så kan det ju bli oxå

Jag har 322 vänner på min vänlista på FB, kanske inte riktigt alla är VÄNNER vänner utan mer personer jag känner eller känner till. Jag lägger inte till folk "bara för att" utan det är ju människor jag tycker att det är kul att följa just på FB. Ha lite koll och se vad dom gör :)

Idag fick jag ett litet wake up call... Min blogg. Den länkar jag ju ofta in där. Framför allt för att jag tycker det är roligt om de allra närmaste ser när jag skrivit nåt och så... Tänker inte på att alla de 322 (som valt att se mig i sitt nyhetsflöde) ser ju dessa inlägg. Oftast så är det ju så att jag skriver om ganska privata saker, eller tokiga grejer. Eller kanske mest nonsens? Jag vet inte, det är ju inte jag som avgör det där, hur man klassar det jag skriver.

Fick ett pm på FB idag, av en person som jag inte har nån daglig kontakt med. Denna person tyckte det var kul att jag hade en blogg och skrev att det kanske kunde vara kul att följa... Jo, det är roligt med nya läsare! Det tycker jag verkligen! Jag är glad när nån skriver en kommentar eller gillar det jag skriver. Men det har av nån anledning inte slagit mig att det finns folk från "förr" som kan hitta hit! Ganska naivt kanske... men jag har inte tänkt att det är av intresse för nåra andra än de jag umgås med eller kanske har nån form av relation till. Idag insåg jag att så inte är fallet. Det kan dyka upp personer som jag inte tror skulle läsa... som faktiskt hittar in här och läser.

Har tänkt på det en liten stund. Ska jag börja censurera? Ska jag välja bort vissa saker att skriva om? Måste jag fundera på hur mycket av mig själv jag lämnar ut?

Men så tänker jag så här: jag är ju den jag är ändå. Jag ger ganska gärna av mig själv och kan berätta saker som är ganska privata. Om jag nån gång nämner någon vid namn så är det i situationer där det inte har någon betydelse för denna person mer än att den har funnits med i nån händelse. Jag vill inte skriva ut namn när det faktiskt kan uppfattas som jobbigt att figurera här i bloggen.

Personer kan nog känna igen saker och ting om dom hittar hit, men jag hoppas att om det är så att någon känner sig illa till mods eller träffad och inte gillar det säger till och låter mig veta att det inte känns bra. Jag vill inte på något sätt göra nån illa med det jag skriver här. Kan vi komma överens om det? Ni säger till om nåt spårar ur eller så? Ok?

För jag vill inte heller börja låta bli att skriva om saker som jag bryr mig om eller upplever. Det är lixom därför jag har bloggen.

Ok, det var nog om det! Igår hade jag en mellandag, bar ner lite grejer i förrådet. Nu behöver jag få iväg mina kartonger till Röda korset och en massa sopor till återvinningen... SEN börjar det arta sig! Letar hyllor oxå... måste ha lite att packa upp i. Det är tomt på möbler! Men jag har nog iallafall kommit på hur jag ska ha det. Kommer bli galet fint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar