fredag 16 december 2011

Idag: Julbord!

Ikväll ska vi äta julbord med jobbet och sen kanske gå ut efteråt. Ska bli jättekul! Vi blir hämtade här på kontoret och får åka buss till julbordet. Tycker jag ska bli trevligt! Vart vi ska vet ingen utom chefen. Men kul ska det bli allafall :)

Det är första julbordet jag äter för i år. Mumma! Jag ska bara äta det dyra! Hahaha... skit i potatisen och grönsakerna... KÖTT och FISK ska det vara!

Igår på dagen kom Johan och Zingo hit med tåget. Jag lånade ju Johans bil i söndags, det minns ni va? Så nu tog han tåget upp för att hämta hem den. Han stannar och passar Blessin i kväll när jag är på fest, han skulle visst till Kupolen och shoppa med en kompis på lördag oxå. Så då får jag passa Zingo när han roar sig. Tjänster och gentjänster.

Vi monterade ihop bokhyllorna och satte dem på plats igår. Så bra! Nu kan jag packa upp i helgen! YAY! Det tar sakta men säkert form iallafall. I helgen ska jag göra ett ordentligt ryck. Det måste hinnas med en massa... verkligen måste. Jag blir smått galen av alla lådor. Men nu har jag en helg att bara fixa och trixa. Tror för övrigt att köket kommer bli jättefint! Vita hyllor med lite gröna detaljer. Känns mycket bra. Jag ska kanske köpa ett bord från en kollega, det är i ek så det måste slipas och målas om till vitt. Men jag ska kolla på det först så det verkar passa.

Men HÖRRNI! Jag har ju sett det perfekta bordet och stolarna på Em-möbler... ska se om jag hittar en bild! Joooo! Här, kolla in... Bara sååååå jäkla snyggt!

Alltså, det är så sjukt fint. Tror det skulle passa sååååå jäkla bra!
Ok, det är inte gratis. Men jag vet inte om det finns ett bord jag hellre vill ha just nu. Hihi... på sätt och vis är det synd att inte vi byter julklappar längre inom familjen. I så fall hade jag önskat mig BARA presentkort på EM möbler denna gång. Det här är ju så fint så jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig. EN sak bara... ni som har dylika stolar... Ger benen med sig? Jag tänker att dom glider ner i spagat lixom? Jag har plastgolv, så det är nog ingen fara tror jag. Men jag bara älskar det där bordet med stolarna till... fullkomligt älskar det.

Jag har hittat ett skrivbord på Ikea oxå... det kommer bli galet bra när det är klart. Det kommer vara Kattis ut i varenda detalj! Har egna tavlor sen som jag ska rama in och sätta upp. Så bra... bara sååå bra.

Om jag vinner en massa pengar så köper jag allt på en gång. Men det gör jag ju inte... så det kan jag lägga ner. Ta lite i taget och ha tålamod. Men jag är väl inte direkt känd för att ha tålamod... Hehehe. En sak i taget Kattis... luuuugn. BAH!

Julbord nästa!

Sill är gott!

2 kommentarer:

  1. Bordet och stolarna är verkligen du och skulle passa så bra in med det du tänkt dig!
    Men om du köper bordet av kollegan och målar det vitt och sen letar efter beg stolar som antingen är helt i trä så du kan måla dom eller har tex en sits med tyg som du kan klä om i nåt tyg i lime. Det kan också bli toppen!

    SvaraRadera
  2. Jo exakt! Jag får ju kanske ett 4 st stolar av en kompis... de har vita sitsar. Man kan ju börja med att klä om dem. Och blir det inte vad jag tänkt mig så kan jag ju köpa färg till dem och måla om.

    Tror egetligen att det är skönare stolar... man blir inte svettig i r-ven på sommarn om det är tygsits! :D

    SvaraRadera