tisdag 6 december 2011

Morgonrock

Nu så här till jul är det ju massor med annonser på morgonrockar. Julklappstips och allt vad det är. Använder ni morgonrock? Jag gillar tanken på det, det äääääär ju så mysigt. Eller? Alltså, ok. Jag tycker om tanken på det. Och så. Men det är ju så fruktansvärt osexigt!

Och det finns ingen morgonrock som nånsin suttit bra på mig. Hällorna som är på sidorna för skärpet det lixom är ju nere på höfterna. Inte så fint. Och om jag drar upp skärpet och har det i midjan (just nu är midjan dock lite diffus... men ni fattar säkert) så korvar sig ju hela överdelen på plagget så det ser ut som om jag har jättevalken Evert på ryggen. Sen lite snygga valkar på framsidan.

Men ok. Det passar inte på mig. Så kan det ju vara, vi är ju alla skapta olika. Ska gudarna veta. Och jag dessutom är ju skapt väldigt olikt på så många olika sätt :) Hahaha! Ok, jag köper att dom inte är sydda för mig. Men jag kan nog inte påminna mig om att jag sett någon i hela mitt liv som har sett snygg ut i morgonrock. För det är ju inte som på bilderna att man drar på sig den med stylat hår och sminkad... Eller? Osminkad och rufsig i håret är mer troligt! Nej, morgonrock ÄR inte sexigt. Inte alls.

Och en man med morgonrock... nej huvva. Jag ser framför mig en karl som har håret på ända och sitter med den där noppiga morgonrocken på och ett par gubbiga tofflor. Nej tack. Ta hellre på dig en t-shirt om du inte vill flasha överkroppen vid frukostbordet. Och så sitter han ju med benen isär och de använda kalsongerna är lite slappa och glipar... och vem vet vad som trillar ut då mitt under frukosten. Nej nej nej nej.... Morgonrock ÄR inte sexigt! Det bara gååår inte. Jag vill inte sitta med yoghurten i halsen för att min karls "rambutan" trillar ut och halkar ner över stolskanten.

Använd din fantasi. Det ÄR inte sexigt!
Nej tack morgonrock.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar