torsdag 1 december 2011

Stort ju!

Jaha, nu har jag kört nästan alla prylar från Jenny till lägenheten. Nu är det sägen, bokhyllan, en låda småprylar och två lådor med grejs. Så datorn förstås. Och lite toalettgrejer. Sen är det klart härifrån! Imorgon åker jag och hämtar resten i Sthlm.

Men jag var ju in och checkade av lägenheten... sååååå fint! Städningen var helt klanderfri. Jättefint var det. rent och snyggt. Så jag tog bara det som jag själv vill veta att det är fräscht. Bara att flytta in :) Najs. Ikväll har vi flyttat om lite möbler. Möblat tillbaka Jennys grejer där dom ska va. Inte helt än men snart. Jenny kollar på Criminal Minds nu, så vi ska fortsätta sen. Men jag är grymt trött nu. Känns som om jag kommer däcka totalt imorgon kväll.

Känns lite lagom spännande att ha en hel dag av bärande och bilkörande. Men det ska nog gå bra. Eller... det går bra. Det går bra! Jag kommer få det fint där i lägenheten. Den är så stooor! Hahaha... länge sen jag bodde så stort. Allt är så nytt oxå. Känns underbart. Men nu ska jag packa ihop datorn. Ha det gott så länge hörrni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar