söndag 4 december 2011

Uppdatering av strategi

Min strategi var att jag inte fick köpa en enda möbel förrän jag rensat och gått igenom alla lådor. Men jag har insett att det inte kommer hålla. Det finns nämligen ingenstans att göra av det som jag går igenom. Jo alla köksprylar får ju plats. Burkar, karotter och alla förbenade maskiner. Allt sånt får ju plats hur bra som helst för mitt kök är gigantiskt.

Men alla bokhylleprylar har ingenstans att vara. Så jag får nog fundera ut vad jag vill ha för hylla och köpa en sån. För det här håller inte. Jag har ingenstans att göra av alla saker. Jag har kastat MASSOR med skit. Sorterat en massa saker till Röda Korset och även fixat en låda som är saker som kanske går att sälja.

I den lådan ligger det en massa CD-böcker som jag läst. Lyssnade ju mycket på såna förut innan jag kom på att jag kunde lyssna i mobilen. Tänkte sälja dem billigt för typ 30 kr styck. Mest bara för att bli av med dem. Ska lägga upp en lista sen. Inte idag... slut som artist nu.

Jag har två påsar med böcker oxå. Det är nästan en hel påse med Sidney Sheldon-böcker, är det nån som vill ha så säg till. Nåra Jan Gillou-böcker. Nåra Robin Cook-böcker, eller kanske förresten alla... tror det är alla han har skrivit. Dom gillade jag väldigt mycket. Läkardeckare, jag gillade! Sen är det lite blandade titlar, kanske lägger upp dem med här så får ni säga om ni vill ha nåt.

Utöver det är det lite pryttel som kan gå att få nån liten peng för: Hjulsats för resårbotten, Ikeas. Ett bluetooth headset, helt nytt (gillade det inte) Samsung. En popcornmaskin som ser ut som en sån där tivolivagn. Skitfin! Men jag använder den inte... Ja, lite olika saker finns det. I lådorna som ska till Röda Korset finns porslin, leksaker, gosedjur, kläder, videoband, dvd, cd, väskor, prydnadssaker och en massa annat. Bara att bli av med! Skönt. Nu ska jag bara kolla om det finns nåt Röda Korset i Borlänge. Måste ju finnas NÅN som tar emot en massa saker som går att sälja.

Fastnade lite för länge i min nostalilåda... herregud. Det finns så mycket ångest, kärlek och glädje i den där lådan! Dom största kärlekarna är ju beskrivna i detalj. Jisses, vad man inte fattade nånting. Hittade ett brev till en kille som jag var så kär i att det gjorde ont. Han och jag strulade lite med kom aldrig till skott. Jo vi var nog ihop ett litet tag kan man kanske säga... men jag var så feg så jag vågade inte riktigt. Kunde inte tro att just han var kär i just mig. Jag hade skrivit ett brev till honom där jag beskrev att jag verkligen tyckte om honom men att jag inte fattat att han tyckt om mig på riktigt. Han var en av de där snygga killarna ni vet, han tillhörde de populära. Och om jag är rätt informerad så trånade han länge efter mig oxå. Men men, minnet av honom är så fint och varmt :)

Sen fanns det kärleksbrev och hatbrev... lappar och block fulla med klotter. Jag insåg till slut att jag var tvungen att sluta läsa för det tog all tid. Jag ska nån gång läsa och vara kritisk i de lådorna oxå. VILL jag verkligen att nån ska läsa dessa saker när jag dör? Får kanske sortera bort en del!!!

Nu måste jag fundera på att göra kväll. Det har varit långa dagar nu med flytten och allt. Imorgon är det jobb igen. Kanske bra. Jag blir ju smått manisk när jag håller på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar