torsdag 8 december 2011

Åldern tar ut sin rätt!

Jisses, det sliter på kärringen att vara igång så mycket. Jag sover för lite och grejar för mycket. Men idag ska jag verkligen försöka komma i säng ordentligt. Får väl ställa alarm på mobilen så jag kommer ihåg att gå och lägga mig.

Men igår hann jag med massor kändes det som! Vi var med ett lass med grejer till röda korset, 7 lådor och tre påsar med grejer. Sen körde vi en bil full med sopor till tippen. 8 sopsäckar och ett gäng sunkiga flyttkartonger. Sen väl hemma igen så sorterade jag all tvätt, det är tvättstuga idag. Sen hängde vi upp lampor och småfixade lite. Klippte klor på hundarna, dammsög lite och sen var det tvättmaskinens tur.

Som jag skrev om så tömde den inte vatten när jag provkörde i helgen. Så det var till att kolla om pumpen för tömningen var paj. Vi körde på spänning direkt på pumpen när den var på plats i maskinen, men det funkade inte. Vi plockade lös den från maskinen och vred runt impellern lite för hand. Sen testkörde vi den utanför maskinen. Då hackade den igång! Bara att stoppa tillbaka den och sen köra igång ett program. Den tömde! Mycket bra! Jag gick in på vitvaror.se och beställde en ny likadan. Sannolikheten för att den kärvar ihop igen är ju ganska stor... så jag vill byta den. En ny pump kostar inte mer än ett par hundringar med frakt så det är det värt. Ganska nöjd över att vi fixade den faktiskt :)

Hoppas bara på att den nya pumpen kommer innan lördag så vi hinner byta den innan vi drar till Stockholm. Det var lite meckigt att få loss den ensam, man behöver fler händer. Men det visar sig! Nöjd som sjutton iallafall... hihi!

Idag blir det nog lite lugnare. Tvättstuga och lite plocka i lådorna kanske. Och sen SOVA. Att det ska vara så himla svårt att komma i säng!

Johan är och hälsar på. Tanken är att Blessin ska vänja sig lite med att vara i lägenheten innan hon ska vara ensam hemma nästa vecka. Allt för den lilla hunden ;) Så Johan har hjälpt mig med allt ovan, tack för det!

Sen vill jag bara berätta en sak. En väldigt rolig sak! Ibland hittar människor in hit på bloggen som jag inte vet om. Ibland får jag veta om det och blir väldigt glad över responsen :) Ni ska veta att jag uppskattar alla kommentarer och alla "gilla" på FB ang min blogg :) Jag skriver mest för min egen skull, men jag tycker det är väldigt roligt att se att det kommer in folk och läser varje dag. Ni är guld värda! Ny som gammal läsare, ni är alla uppskattade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar