lördag 3 december 2011

På plats

Igår flyttade jag :-) Underbara Jenny och Johan hjälpte mig. Jag är väldigt tacksam att ni hjälpte mig! Tack tack tack!

På det stora hela så gick det bra tycker jag iallafall. Jenny tog tvärt slut när det var ett halvt släp kvar stackarn... Johan somnade tvärt när lampan slocknade. Fast det gjorde vi nog alla. Det var ganska slitsamt. Halv elva sov jag som en liten gris i min säng. Nöjd men väldigt trött. Vi hade ju varit igång sen kl 6.00 så det blev en väldigt lång dag.

Nu ligger jag på sängen och funderar på i vilken ände jag ska börja. Men jag antar att det bästa svaret på det är: börja i den ena änden och jobba sig igenom berget av saker. Pappa kommer om en liten stund. Han har en tvättmaskin till mig :-) Tack lilla pappa! Du är fin du! Så vi ska väl fixa till den när ham kommer, sen får jag se vad jag ska prioritera. Köket tror jag. Så jag får nånstans att försköka sortera och fixa. Jag bara måste gå igenom allt och slänga eller ge till Röda korset. Det ska ordnas nu, en gång för alla!

Ni får ha lite överseende med att det kanske blir lite tunnt med bloggandet under en tid. Men jag ska försöka hålla er uppdaterade. Ta hand om er nu då! Kram!


Published with Blogger-droid v2.0.1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar