onsdag 21 december 2011

Julfrid?

Imorse när jag vaknade så kände jag mig mer död än levande. Jag har sovit dåligt igen nu ett tag... Jag vet inte om man kan mentalt stressa sönder sig. Det är ständigt hundra bollar i luften och ibland undrar jag om jag skulle ha tid att ha familj. TUR just nu att min lilla håriga familj har ett sånt himla bra ställe att vara på under eftermiddagarna. Karin och Blessin börjar komma underfund med varann, så jag tror det kommer fungera super. Just nu är Blessin på helspänn under dagen när hon är där. Men Karin säger att det blivit lugnare för varje dag. Så det är kanon!

Känns som om allt kommer bli bra till slut :)

Och nu är ju flyttlådorna slut oxå, så grymt bra. Har fått en del av grejerna sålda på Blocket med, det är ju trevligt. Det är grymt skönt att de flesta pusselbitar faller lite på plats nu iallafall här hemma. Kanske kan jag låta bli att stressa ihjäl mig innan jul. Och jag inser ju samtidigt att det är bara jag själv som kan dra i handbromsen. Jag ställer så höga krav på mig själv och ibland tror jag att jag måste sansa mig lite. Jag vill att allt ska flyta på så himla bra.

Igår så sa en kollega till mig: "Men Kattis... jag fattar inte hur du gör! Du ordnar det så för dig. Du fixar och donar och allt bara klaffar!"

Det var efter att jag berättat om (går)dagens upplägg:

Kl 15 ska jag vara hemma och ha inflyttningsbesiktning
Kl 15.30 kommer Jenny och vi ska åka med sopor till tippen.
Innan tippen ska vi hämta Blessin.
Kl 17.00 kommer en kille och köper de flyttkartonger jag har kvar.
Efter det ska vi till Röda Korset och lämna lite grejer.
Efter det ska vi till Hedemora och kolla på smycken.

Till den lilla historien hörde att jag fick lite panik när jag 14.47 insåg att jag hade glömt att åka hem till besiktningen. Då fick jag låna en kollegas bil (TACK SNÄLLASTE JOHAN!) och åka hem med. Sen skulle jag ju tillbaka med den till honom på jobbet. Utanför väntade ju Jenny då... Tiina som tyckte att jag ordnat det för mig skrattade gott!

Idag kom en till grej :) Jag hade bokat med en kille som skulle komma och hämta hjulen till sängen som jag sålde. Han skulle komma kl 11 och 11.30 skulle jag på lunch med gänget på Trafikverket. Tiina bara skrattade och sa att det var otroligt hur jag kunde trixa så allt bara funkade. Till råga på allt så ställde SNÄLLASTE JOHAN upp igen och körde mig till Trafikverket. Vad skulle jag göra utan alla mina kompisar!? På kvällen nu så åkte jag med Johan från jobbet, han körde mig hem. Väl hemma så packade jag in ett paket som skulle till en tjej som köpt dvd-boxar av mig. Bytte om snabbt och iväg igen med paketet (som jag fixat en "skicka lätt" adresslapp till på Postens hemsida) till Konsum innan 17, så det kom iväg idag. Sen halvspringa till bussen för att ta mig till Karin och hämta Blessin. Därifrån gick vi hem sen via en jättebra cykelväg där Blessin kunde springa fritt.

Nu har jag precis fått lite mat i magen och vi ska strax lägga oss på sängen och kolla film. Det behöver vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar