måndag 19 december 2011

Nej men fy fan...

... vad jag är bra! Nu är allt uppackat och klart. Soporna är i ihopknutna sopsäckar, grejerna till röda korset står klart i hallen. Nu finns det ganska lite huvudbry kvar. Ni kan inte ana hur skönt det är! Ok, det är ju inte klart på så sätt att alla möbler och det är på plats. Men resten... allt som skulle gås igenom och slängas. Totalt har det blivit 9 lådor till Röda Korset och få se nu... 12 sopsäckar fulla med skit :)

Nu kan jag med gott samvete ta lite jul. Underbart!

Jag och Blessin hade myskväll när jag kom hem från jobbet. Jag kände att jag behövde ligga på sängen och bara vara med henne. Vi har fått väldigt lite tid till kvalitetsmys den senaste tiden. Det har varit lite maniskt i mitt rensande. Men nu slog jag på en feelgoodfilm som jag gillar och så låg vi på sängen och hade det bra. Sen när filmen var slut tänkte jag: Äh, vad fan. Bara att ta det sista!

Så jag bar ner de sista lådorna till förrådet och packade upp det sista. GRYMT skönt kan jag säga. Nu är jag ju i mål. Nästan. Det finns massa såna här små papplådor och grejer som blivit över. Även lite plastbackar och sånt. Men jag vill inte kasta riktigt än. Det är fortfarande nåra skåp som borde ställas iordning. Typ städskåpet. Där kanske det behövs nån liten back eller så. Men dom kan jag slänga sen, ingen fara på taket alls.

Men först av allt, precis nu, måste jag sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar