torsdag 5 januari 2012

Två soffor

Ja, det är ju det här med sofforna... Nu sitter jag här och har möblat lite för att se om det fanns nåt sätt att möbla med två soffor. Det finns ett sätt. Så nu står dom så. Och så har jag ställt tv:n på ett litet avlastningsbord bara för att se hur det känns att sitta i soffan och kika på tv.

Jag hade nästan bestämt mig för att ha så här och spara den soffan som jag har extra. Skulle vara snyggt tror jag. Det blir lite ordnat och bra. Men när jag sitter här och inser att jag siter ju ungefär i den vinkeln som jag skulle suttit om jag möblar upp det just så här. Och det är ansträngande för nacke och rygg. Det kommer vara irriterande att till vardags sitta och vrida sig för att man VILL ha sofforna mitt emot varann och tv:n på sidan om dem. Allt för att KUNNA sitta fyra stycken och umgås.

Näää... det får nog bli som det var tänkt från början. Det blir mer plats här inne då och jag tänker att jag inte ska anpassa mitt hem efter hur det är nån gång då och då. Det måste ju funka till vardags. Visst?

Så jag lägger ut soffan imorgon på Blocket tror jag. Så får vi se om det går att sälja den. Det får bli så även om jag gärna behållit den. Vägrar att övermöblera. Bara vägrar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar