tisdag 3 januari 2012

Kontaktannons

Finnes:

En man i sina bästa år, mörkt hår och mörkbruna ögon. Ca 180 cm lång och smal kroppsbyggnad. Han driver eget företag och har hund. Han är trygg och står stadigt på jorden. Denna man har hög intelligens och skarpt sinne. Smart på många olika plan. Han rider två gånger i veckan och börjar bli riktigt vass på det. Han hjälper till på olika hästtävlingar och är mycket intresserad av att utveckla sin ridning.

Han är född snäll och väldigt omtänksam mot alla. Han älskar hundar och dom brukar avguda honom. Han gillar att träna på gymmet och cykla på sin racer eller mountainbike. Utöver det älskar han havet och är uppvuxen i Kalix med skärgården där som andra hem. Han gillar att resa, både utomlands och i Sverige.

Denne man är en av de bästa jag känner, han ställer upp i vått och torrt för sina vänner. Han är nu singel och skulle gärna sluta vara det om bara rätt kvinna dyker upp! Hans namn är Johan Segerlund och vill gärna resa tillsammans med dig :)

Sökes:

Snäll tjej/kvinna som gillar hundar. Du får gärna vara mellan 25 och 40 år, men åldern är inte viktig. Johan söker en tjej som gillar att laga mat tillsammans med honom och som gärna klappar på hans hund. Du får gärna ha egna intressen men givetvis är det roligt om ni delar något intresse :)

Johan vill ha en mjuk och trevlig tjej som inte ställer till bråk om småsaker, men du måste ha en åsikt om saker och tycka att det är lite roligt att diskutera. Det är en fördel om du inte är väldigt blyg i sociala sammanhang och utmanar honom intellektuellt!

Johan har inga preferenser kring om du är blond eller mörkhårig, lång eller kort. Bara du är genuint intresserad av att kramas och tror dig kunna bygga upp ett rikt liv tillsammans med honom! Ett plus om du vill ha barn :)

Johan Segerlund är en av mina bästa vänner och letar efter kvinnan i sitt liv, han har bara inte riktigt hittat rätt än. Så passa på och kontakta honom och boka en dejt. Han är en fantastisk person som behöver nån att kramas med :) Han finns på Facebook under namnet "Johan och Zingo". Vill du ha hans nummer så kan jag fixa det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar