tisdag 3 januari 2012

Jag har ett problem

Eller egentligen, om nån annan skulle reflektera över mitt liv, så kanske jag skulle ha många problem! Hahaha... Men just idag tänker jag på ett speciellt problem.

Jag blir manisk. När jag vill nånting så där mycket som man kan vilja nånting... så blir det lite av en besatthet. Jag bara VILL att det ska fungera, gärna igår. Men så sansar jag mig och tänker att det ordnar sig. Och det gör ju allt som oftast det, för jag ser till att det ordnar sig... för att jag vill det tillräckligt mycket :) Bra eller dåligt? Kanske lite både och.

Nu låter det som en ganska dålig egenskap, egentligen. Men jag tycker det är bra! För det är ju anledningen till att jag ganska ofta lyckas med det jag vill lyckas med. Jag vänder och vrider på det tills det finns en lösning. Ibland serveras lösningarna så där bara på ett fat utan att jag behöver fixa så mycket. Och då är det ju alltid välkommet!

Just nu är mitt stora problem soffa. Jag har hittat på Blocket två som kan passa. En två-sits och en tre-sits. Båda har för och nackdelar... och det är här mitt problem kommer. HUR väljer man? När det finns både för och nackdelar med båda sakerna. BAH! Tycker det är svååårt!

Det lutar åt den stors... fast jag vet inte varför egentligen... Mest för att jag tror att om man har nån hemma och man ska sitta där... då blir det mer plats för alla om soffan inte bara är gjord för två. Hundar och kuddar och filtar och grejs måste ju få lite plats. Och så tänker jag lite på när jag är så sjuuuuk och förkyld att jag bara måste ligga och mysa med Blessin under en filt i soffan. I en två-sits så blir det ju ajaj-ostbåge-rygg då? Hmmm... stora beslut hörrni! :)

Kanske helt enkelt måste ta mig iväg och kolla på dem. Sitta och funder i dem för att verkligen få en klar bild. Hahaha... vilka problem jag har! Men vad sjutton... det är viktigt sånt här :)

Nä... så viktigt är det inte. Men det är roligt att leta och fundera på vad som blir bäst. Har hittat så fina fåtöljer oxå. Men jag får se till att hålla lite i slantarna oxå. Inte gå bananas. Soffa denna månad och kanske fåtöljer nästa :) Har ju lite pryttel som jag vill ha utöver soffan... hihi... så fåtöljer får vänta.

Hörrni skit i det nu! Vad gillar ni min nya banner? Känns den för svart eller?

1 kommentar:

  1. Bannern är snygg tycker jag.

    Soffa hör till kategorin "roliga" problem om nu problem kan vara roliga!

    Min man säger att jag också blir manisk, när det är något jag vill! Jag vet inte jag, vill man så vill man och då måste man ju agera :-)
    Kram

    SvaraRadera