onsdag 4 januari 2012

Tillägg till annonsen

Nu ska jag berätta om en sak som denna fantastiska Johan Segerlund gjort för mig. Han har gjort mycket, men detta är en av det finaste sakerna.

Ni vet ju att jag letat soffa, det har jag skrivit om. Jag har ju som alltid en ganska bestämd åsikt om vad jag vill ha. Så jag har letat och letat. Den soffan jag ville ha finns inte här uppe i Dalarna. Jo, den finns som ny på Ikea. Men begagnad är det svårt att få tag på. Det är en Klippan i svart skinn. Så snygg så jag lixom dör lite grann. På riktigt. Jag är barnsligt förtjust i den!

Dom ligger runt 2000-3000 begagnade och fräscha. Nya kostar 4000. Så det är lixom svårt att hitta till bra pris och dom finns knappt här uppe. Men så gjorde jag en koll på Sthlm. Hittade en annons som lades ut ca en timme innan jag såg den. Två stycken Klippan i skinn för 1500 kr. Helt sjukt! Varför så billigt? Och varför i Sthlm när jag bor här? Jag ringde direkt och frågade om skicket och så. Helt nya, stått i en studio, men nu skulle dom möblera om och fick inte plats med dem... ville bara bli av med dem så fort det bara gick.

JAG TAR DEM! Och det är nu det helt sjukt fantastiska börjar:

Johan bokar släp och åker genom rusningstrafiken till Gullmarsplan och lastar på sofforna. Han kör hem till Sigtuna och försöker få av dem själv och in i lägenheten. När det inte funkar så försöker han att hitta nån på gården som kan hjälpa honom. Finns ingen. Så han tar då hunden och släpet med sofforna och kör hela vägen från Sigtuna till Borlänge på kvällen i snöslasket. Han hjälper mig att bära upp sofforna i lägenheten och ställer den som jag ska ha på plats.

Och det slutar inte här. Jag har erbjudit honom att sova i min säng (som är bekvämare än extrasängen) för att kan kör upp så där på kvällen. Jag tar gärna extrasängen för att han ska få sova gott. Men han tycker inte att det spelar nån roll, han tar extrasängen och knorrar inte en sekund. Nu på morgonen så går han upp utan att gnälla och följer med ut i regnet för att rasta hundarna. Varför? För att jag ska slippa gå med båda då Zingo är lite dragig i kopplet. "Vill ju inte att hon ska dra omkull dig i blötan." säger han och går med ut.

Förstår ni? Förstår ni hur jävla bra han är?

Och en sak glömde jag igår när jag skrev annonsen: Han är väldigt duktig på att laga mat! Han gillar kött, så jag tror att det kan vara en fördel om du gör det oxå :)

Vad jag ska ha den andra soffan till? Om jag nu inte bestämmer mig för att behålla den... så ska jag sälja den här uppe och ge Johan alla pengar. Jag har inget som helst behov av att tjäna nåt på hela grejen, jag fick ju min soffa. Med leverans och hjälp att bära. Och till ett pris som var galet bra! Så får jag den såld så får han hela summan. Utan att knorra.

TACK Johan, du är bara så bäst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar