måndag 30 januari 2012

Mamsen på besök

Igår kom mamma till stan, hämtade henne på stationen. Stackarn hade rest i 7 timmar! Vi tog taxi hem och det var skönt. Ibland saknar jag bil faktiskt. Det är lite rörigt vid såna här tillfällen. Men annars går det ju bra. Mamma ska vara hemma hos mig i två veckor och hjälpa till med Blessin. Min hundvakt som jag skrivit om är höggravid och ska snart få sin bebis, inte läge att knalla med Blessin i halkan då heller.

Då kom mamma till min undsättning. Hon ville så klart oxå se hur jag bor. Så nu har hon fått en hörna i vardagsrummet som sin. Blir hur mysigt som helst att ha sällskap ett tag!

Helgen i övrigt var ganska lugn. I fredags var jag med nåra tjejkompisar på After work och bio. Födelsedagen firades med cider och tacobuffé minsann. Trevligt sällskap av Jenny, Sara, Tiina och Paula :) Tack tjejer för en fin kväll, det var verkligen härligt att komma ut och bara snacka lite skit och koppla av!

Vi såg "Mission Impossible", mycket bra tyckte jag! Jag satt på helspänn hela filmen igenom. Var nästan lite mör efteråt :D Jag gillade den, filmen som sådan och givetvis Tom Cruise. Han är en favorit och han gjorde som vanligt ett bra jobb. Roligt att se Mikael Nyqvist i en sån brutal roll som han gör i filmen. Han gjorde oxå bra ifrån sig. Inte för att jag hade tvivlat, men man vet ju aldrig. Han är duktig Mikael!


Grym film! See it.

Lördagen spenderades med att fixa lite hemma först och sen kom Jenny och hämtade mig. Vi gick långis med hundarna, sen åkte vi och köpte hundmat. Lite lunch i magen och iväg till Willys och handla. Där bestämde vi oss att vi skulle äta tillsammans och drog hem till Jenny. Vi fixade tacos och kollade film. Blev hem sent och direkt i säng.

Lyckades sova lite på söndagsmorgonen faktiskt så det var kanon! Upp och greja lite, fixa så mamma fick sin säng och så där. Sen kollade jag lite på "The Killing". Jag och Jenny såg pilotavsnittet på lördagen... var ganska bra. Nu har jag sett två till. Gillart! Den ska jag följa. Sen kom ju mamsen och så umgicks vi och åt gott!   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar