lördag 14 januari 2012

Kyss mig

Igår såg jag en underbar film! Det var den svenska "Kyss mig". Handlar om en kvinna som ska gifta sig och har en väldigt fin man. Så träffar hon en kvinna på en tillställning som hon blir förälskad i... med allt vad det innebäsr med det när man har en man och allt det. Har ni inte sett den så gör det! Den var underbart fin och välgjord. Vi tjejer kan nog se den med stor behållning i den fantastiska berättelsen om känslorna. Och ni killar kan definitivt se den av samma anledning tycker jag.

Den är sensuell, känslosam och väldigt rörande. Den skildrar nog ganska mycket det som många vill uppleva och känna. Oavsett vilket åt vilket man är lagd sexuellt är denna film en saga i hur det borde vara att bli kär. Ganska erotisk på sina ställen faktiskt!

Det finns gayfilmer som jag tycker att dom gör lite fåniga. Som att det finns nåt stereotypt i att vara gay. Man skojar till det för att man kanske inte riktigt vet hur man ska berätta historien. Men den här handlar inte om att vara gay, inte som främsta mål iallafall. Den handlar om en resa i starka känslor. På ett ytterst tilltalande sätt!

Och visst är den djup på sitt sätt, men absolut inte djup i den bemärkelsen att den är jobbig. Det är en mycket bra film! Tycker jag :) Se den!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar