lördag 21 januari 2012

Han avgick

Och jag tror att det är bra för S. Ska bli intressant att följa utvecklingen framöver nu. Dom behöver verkligen en ledare som klarar av att vände trenden för dem. Jag vidhåller att man inte måste tycka lika för att se om andra gör ett bra jobb eller inte.

Ett bra ledarskap och klara tydliga riktlinjer är kanske det allra viktigaste för att driva en organisation framåt. Sen är åsikter och olika sådana bara bra för utvecklingen.

Men jag kan inte annat än tycka lite synd om honom. Han tog över ett gigantiskt ansvar... och det gick inte. Han lyckades inte. Hur mycket man än kan prata om hans övertramp och saker han sagt, så är det inte en ond människa. Det är inte en person som gjort en massa tok för att det är roligt. Han har försökt att göra sitt jobb, men det har varit omöjligt. Så visst sjutton är det så att Håkan Juholt har ett hjärta och en själ som inte mår bra just nu. Han är ju bara människa. Om än en människa som axlat ett ansvar som han inte var redo att ta.

Jag tror det är bra för S att dom nu får starta om. Det ger dem en chans iallafall att försöka lappa ihop partiet. Nu blir det lite intressant att följa dagens rapporteringar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar