söndag 22 januari 2012

Sweet sunday

Jag tog ett hett bad och skållade huden lite idag. Så skönt! Det ska lixom nästan vara så där hett att det gör ont i skinnet. Så det bränns ordentligt, då är det som bäst. Sen när jag duschar av mig så drar jag ner till kallt precis när jag är klar. Då blir det som en chock och man blir lite pigg. Mysigt!

Idag har det varit en stanna-hemma-och-göra-måstesaker-för-att-slippa-göra-dem-i-veckan. Matlådor fixade, hemmet städat och tvätten tvättad. Mycket bra!

Kollade på skidskytte idag en stund. Vilka fantastiska människor! Vilket tryck i ben och armar... För att sen stå nästan helt stilla när dom skjuter. Eller ligger ner och skjuter. Har ni tänkt på att deras dräkter är VÄLDIGT tajta? Och kameravinkeln är ganska, vad ska vi säga... generös :) Rumporna sticker upp som små runda kullar där när dom ligger och skjuter. Hihihi! Och när dom står upp... LÅREN! Hahahaha! Kul med sport på tv!

Just nu sitter jag och kollar Bones med ljus tända och en snarkande hund intill mig i soffan. Mysfaktor = hög. Vi ska på prommis sen efter Bones och sen sova. Bädda rent först. Nu känns det lite som att jag skriver bara för att. Så jag slutar nu. Hej hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar