söndag 8 januari 2012

Flitiga Kattis

Idag har jag gjort en massa saker som gör att jag känner mig flitig. Känns som att jag hunnit med en massa bra saker. Vi gick upp vid 8.30 och Blessin fick sin frukost. Jag åt lite jag med och sen gav vi oss ut på långis. Tre dagar i rad nu har jag gått långisen på dagen i ljuset. SÅ himla skönt är det. I veckorna ser man knappt ljuset så det har varit supernajs att kunna gå ut när det är ljust.

Sen när jag kom hem så satte jag mig vid datorn en sväng... hade ett mail att svara på... Jag har en hemlis för er. Jag har fått en brevkompis! Eller mailkompis heter det kanske nu för tiden. Jag kanske berättar mer om min nyvunna mailkompis senare... Just nu är det bara väldigt roligt och trevligt, det ger mig mycket att sitta och skriva med den här personen. Jag blir glad i själen :) Ni får veta mer sen... kanske ;)

Dusch och fix innan jag skulle köra Jennys bil hem till henne, på vägen åkte jag förbi Kupolen och fyllde på mitt busskort. Sen hem till Jenny och hämta henne, tillbaka hem hit och börja röja lite. Bort med färg och verktyg. Dammsuga och torka golv. En sväng med dammtrasan och sen ta tag i mat. Jag hade tagit fram köttfärs och skulle göra lite matlådor. Tycker det är bara SÅ tråkigt att laga mat i veckan när jag kommer hem efter jobbet. Det är så himla tråkigt att äta själv... så jag tycker det är bättre att laga på helgen när det fungerar och sen kan jag värma i veckan. Givetvis inte BARA värmd mat! Men så det finns iallafall.

Under tiden tvättar jag en massa, det är oxå skönt att ha gjort inför veckan. Alla kläder åtminstone rena och så kan man ha att välja mellan.

Maten ja... nu blev det en köttfärslåda med aubergine och chili. Inte alls stark så där, mest bara lite sting. Lagom. Varvade aubergine, stekt lök och köttfärsröra i formen och så ost på toppen. Sen lagade jag en av mina favvorätter... Köttbullar i paprikasås. Båda rätterna blev väldigt goda! Tvungen att smaka lite av varje så klart :) Fyra lådor köttfärslåda och fyra lådor köttbullar. En i kylen till jobbet imorgon och resten till frysen. Super.

Nu är det bara disken kvar från matlagandet. Sen är jag klar inför veckan. Känns bra! Jag kan tala om att det mesta känns bra! Är helt övertygad om att det kommer bli bra. Tror ni inte att det är så? Jag tror det :) Det mesta ÄR ju bra och jag är helt övertygad om att det kommer bli bättre.

Soffeländet då... ja det kanske kräver ett helt eget inlägg. Kanske gör det. Så... jag skriver om det senare. Men det är så sjukt.... så sjukt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar