fredag 20 januari 2012

Jag tänker på Håkan Juholt

Jag kan väl erkänna att jag inte är socialdemokrat, ingen lust att gå ut med vad jag röstar på... men det var inte S iallafall i valet sist. Jag tycker dock att ett par av deras ledare har varit bra på olika sätt. Man behöver inte tycka lika för att säga att en person gör sitt jobb bra.

Men den här Juholt hörrni. Han är inget vidare. Ok alla gör dumma saker ibland, men den här killen känns lixom som att han hamnade fel från början. Det går inte att hämta upp nu. Så läser jag idag på Aftonbladet:

"Jag sov gott inatt!" säger han.

Jag ställer mig frågande. HUR kan man sova gott om en trovärdighet och förtroende är obefintlig inom sitt parti? HUR kan han sova gott när han står inför att eventuellt bli avsatt? Oavsett om det är så att media har blåst upp allt som rör honom... oavsett om det även nu är fövanskat in i det längsta med allt. Så hur kan han sova gott? Om nu inte oxå detta uttalande har tagits ur sitt sammanhang.

Jag tänker att de andra partierna måste leva loppan och ha vinkvällar och grejer nu... dom har ju inga som helst ögon på sig.

Känns som om det inte kan gå åt nåt annat hål än att han måste avgå. Innan dess borde han inte sova gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar