tisdag 22 november 2011

Totalt flippad i kolan

Idag har jag känt mig som ett popcorn i huvudet. Idéerna bara poppar upp och så vecklas dom ut och blir olika i formen och storleken. Jag tror på riktigt att jag måste skaffa mig en liten bok med en penna och ha i fickan. För när en ny idé tar plats där inne i den lilla proppfulla hjärnan så puttar den ut en redan uppkommen idé. Känns som om jag tappar greppet lite.

Eller inte tappar greppet... men ni vet, man kommer på nåt nytt och vill fundera på bästa lösningen på det. Så då tappar man detaljerna på det andra. Så jag skulle nog ha en liten bok som jag kan skriva ner alla idéer i så jag inte tappar bort dem. Tyvärr så kostar mina popcorn pengar, så jag får väl ta dem lite pö om pö. Jag har jättefina tankar om mitt sovrum... och om köket. Vardagsrummet är inte helt klart i huvudet, förhoppningsvis kommer det nåt litet popcorn och ploppar till där med.

Ni kanske kan hjälpa mig här! Jag tänker på soffa... Och jag har nästan helt bestämt mig för en "Klippan" från Ikea. I skinn, med tanke på att det är lätt att hålla rent när man har hund. Sen på med en filt bara. Ok, det finns lite olika färger... men just nu är svart och röd de jag väljer mellan. Kolla:

Snygg va!!?? Men kan jag ha röd soffa lixom? Andas lite porr...

Stilrent och bra. Svart. Känns lixom... svart.

Sen tänker jag så här: Röd soffa kräver mer tanke kring resterande möbler. Svart är enklare att bara ändra mysfaktorn med kuddar och sånt. Så, säg mig... vad säger ni om färgen? Jag tycker båda har sin charm. Modellen är bara sååååå snygg... Love it!

2 kommentarer:

  1. Svart med röd filt till jul, gul till påsk och däremellan alla andra färger :-)

    SvaraRadera
  2. Svart soffa med röd filt och/eller röda kuddar i!

    SvaraRadera