fredag 25 november 2011

Om en vecka

Då! Då! Då hörrni, då står alla grejer på plats i min nya lägenhet. Förhoppningsvis. Iallafall nästan alla :-) Det är så roligt! Idag gjorde jag egen julstake oxå som ska flytta med. Jag får väl packa ihop den och sen montera den igen när jag kommer fram. Men det löser sig. Gjorde vit och svart. Tyckte det kunde vara fint. Och det blev det!

På torsdagen har jag bokat med fastighetsskötaren att jag ska hämta nycklarna. Jag kommer jobba in lite tid dagarna innan så jag kan gå hem till lunch. Jenny jobbar så hundarna är ensamma. Passar perfekt att jobba halvdag, sen åka hem och äta lunch. Gå en lite längre prommis och sen packa in lite grejer i bilen och åka till lägenheten. Kvittera ut nycklarna och sen städa lite.

Har ju glömt att berätta att Blessin var hos Karin en stund igår! Hundvakten Karin. Dom fick bekanta sig lite för sen när det är dags för Blessin att vara där på dagarna så ska Karin ha föreläsning via datorn... Och då är det ju fiffigt att Blessin inte rantar runt och piper.

Iallafall så hade det gått jättebra! Inget gnäll och inget pip. Så det där kommer bli super. Och vet ni... Heeeelt galet bra: bussen som går till jobbet stannar ca 100 m från deras hus. Så oavsett om jag hämtar eller lämnar henne där så går ju bussen där. Inget bussbyte eller nåt! Suuuuper!

Nästa vecka ska Blessin vara där en stund till, då när jag städar i lägenheten. Blir perfekt. Då kan dom umgås lite och hon slipper sitta i bilen eller vara hemma. Så det är så bra planerat nu! Det är väl bara vädret som kommer ställa till det kan jag tänka... Men skit i det :-) Är det nu bara det så får det väl vara så. Resten kommer bli så bra :-)


Published with Blogger-droid v2.0.1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar