torsdag 24 november 2011

Torsdag

Ap-jävla-pisse-trött. Huvudet spränger. Jag snoozade för första gången på hela tiden jag jobbat sen september. Det är svårt att vakna. Men så minns jag, det är dags för jobbet! Yay!

Jag vet att det verkar som en klyscha... Men jag är så oerhört tacksam och glad över mitt jobb! Och vet ni vad? Jag är värd det! Jag är värd att känna så här :-) Satans vad jag kämpade och slet för att få möjligheten att göra det här. Och jag tog mig i mål. Nu kan jag vara en av dem som är motiverad att gå till jobbet och göra mitt jobb. Jag trivs så grönjävligt bra!

Nu ska jag sluta... Snart... Hahahaha! Vill bara säga att det är helt fantastiskt att jobba med det man tycker är allra roligast i livet jus nu :-) Så. Nu klar.

Jag är fortfarande väääääldigt trött och jag kan bara önska att det snart är lördag och sovmorgon. Jag har kommit in i fel rytm igen på kvällen. Det blir för sent i säng. Måste fixa det. Tar Valeriana på kvällen för att lättare komma till ro. Det fungerar bra om man tar dem i tid. Måndag och tisdag struntade jag i dem... Drömde massor och insåg att jag sov mycket lättare, vaknade en del. Ytlig sömn är inget vidare. Man måste ner i djupsömn. Så igår tog jag Valeriana igen. Lite för sent dock. Men när jag väl kom till ro så sov jag mycket bättre. Så för mig fungerar de definitivt. Så jag får väl vara noga med att ta dem ett tag så. Sovrutinen kommer på plats.

Sen utöver det... Kattis tacksam och glad :-D


Published with Blogger-droid v2.0.1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar