fredag 25 november 2011

How you doin?

How you doin?
Ok, erkänn att du hörde hans röst i huvudet när du läste? Hahaha... såg detta på FB här om dagen. Just bilden och den meningen/frågan. Väldigt roligt! För precis så är det. Man kopplar ihop karaktärer med röster och uttryck. Sen gör det ju inget i detta fallet att han är grymt snygg :)

Iallafall, jag är skittrött idag med. Somnade ap-sent igår. Funderar och tänker. HELA tiden. Jisses... kommer vara ett vrak innan denna flytt är över! Men det ä ju så roligt och man planerar ju så galet i huvudet. Om jag skulle ta och skaffa den där lilla boken idag kanske...

Idag kommer Lava! Lilla plutthunden! Gos-tjejen... finstumpan <3 Jag tror att hon är en av de finaste och bästa hundar jag känner. Så klart är det mycket för att jag varit med sen hon ploppade ut och fått förmånen att dela hennes liv då och då... men jag är så glad att det var just hon som jag sparade som fodertik. Vacker, go och underbar! Hon har sina sidor hon med, men inga som jag ser som något problem. Hon vaktar sin mat och sina ben mot andra hundar. Det är väl det som kan vara lite så man måste passa henne. Men hon vaktar inte mot människor, det är skönt. I övrigt så är hon en drömhund :)

Och i helgen får jag låna henne lite! MYS! Jag kan tänka ibland att jag kunde låna hennes människobrorsa Sixten nån gång oxå. Goare unge får man leta efter! Supersöt och fin. Men jag antar att hans föräldrar inte skulle tycka det var nån bra idé att jag snodde deras barn nåra dagar. Och han känner ju inte mig heller... så jag antar att han inte skulle vara så go och kramig när han inser att han är stuck med tant Kattis :D Hahaha!

Sen är det ju första advent hörrni! Det blir mysigt oxå, lite ljus och lussebullar på söndag. Vi ska baka i helgen. Sen får man ju lite julmust oxå. Det är fint det. Och pepparkaka. Glögg? Får man det? Ja det måste man nog få!

1 kommentar: