onsdag 9 november 2011

Lite att reda ut

Ok, för det första. Det här med "Slutrea". Fattade ni den? Om man tänker att det var en engelsktalande kennelkollega då? Då fattar ni va? "Slut" betyder inte att något är slut eller på upphällningen... på engelska... ja, det betyder slampa. Så det var rea på slampor... är ni med? Fick en upplysning ang förra inlägget att det inte riktigt framgick :)

Sen sä här va... minns ni mitt horoskop? Att det skulle bli kärlek i november? Det minns ni nu va? Då kan jag känna lite så här inför detta horoskop (nedan)... Va fan???? Dom bara ljuger!

Vattumannen
Vecka 45 (7-13 november)

Det ska inte vara någon större framgång för dig nu i kärleken. Så nu ska du ägna dig litet egenkärt åt dig själv det ger dig bästa lyckan och kärleken. Det tycks som om en form av utbildning inom ditt arbete kan bli aktuellt nu för dig. Får du det så har du gott anseende hos din arbetsgivare. Det är nog bra och du verkar frisk. En utbildning kan det nu bli tal om att du ska få göra. Jag tror att den lägger grunden för extra fina inkomster till dig. Men spel ger dig inte vinst nu så låt bli spel.

Antingen ljög dom förut... eller så ljuger dom nu. Men skit samma. Dom ljuger. Och inte vinner jag nåt heller. Och det var ett himla tjat om utbildning... va? Jag vill ha kärlek för tusan! Ok, extra inkomster... det kan jag ta. Men kärleken då???? Det var ju nu det skulle hända? Vad hände???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar