torsdag 21 januari 2010

Smakade riktigt bra!

Middagen var gooood! När dom var klara i ugnen kom jag på att jag skulle ha nåt till oxå... hmmm. Hade glömt det! Ingen potatis kvar. Inte sugen på ris (sen tar det sån himla tid att koka!). Kom på att det fanns färdig bulgur i frysen! Great! Det gillas!

Jag kan verkligen inte laga lite mat. Jag gör alltid så det finns till en massa matlådor. Dte är ju bra, men det vore ännubättre om nån hade velat dela maten med mig! Ju! (Inte bara maten... alltså... jag menar... mer än maten. Ni fattar va?)

För övrigt ska jag aldrig mer gå till tandläkaren i HELA mitt liv. Pratade med en kopis på msn som hade varit och dragit ur en visdomstand. Det hon berättade fick mig att bestämma att tandläkare är onda människor och dom är skapade av den ondaste av skapare. Stark och rationell anser nog de flesta att jag är. Men när det kommer till tandläkare... så är jag en otroligt svag person! RÄDD som fasen!

Tandläkare: nej tack!

En annan sak. Jag ska aldrig föda barn heller! Jag vill givetvis ha barn nån gång, men jag tänker INTE klämma ut en vattenmelon ur... den. Aldrig i livet! Jag antar att det går hand i hand med att lixom skaffa barn... att det måste ut. Men jag tycker inte att det känns så lockande alls! *ryser*

Jag förmodar att när jag går med magen i vädret kan jag inte önska mig annat än att dne ska komma ut och kanske spelar det ingen roll att det är... där... den ska ut...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar