fredag 22 januari 2010

Man - storma din kvinna! Del 9 - håll förälskelsen vid liv!

Denna del gäller givetvis båda könen, men jag kan ju bara ta det från mitt håll. Ur min synvinkel. Så nu kör jag!

Att hålla det där häftiga känslorna vid liv är inte lätt och en dag försvinner pirret. MEN den dagen har det häftiga bara tagit steget in i en annan värld. Det är inte över om du spelar dina kort rätt! 

Sätt som regel att inte sluta med söta godnatt-sms och rara mess på msn. Det gör en otrolig skillnad om det dyker upp en kram eller puss i text-form helt UTAN anledning! Choklad, presenter och allt vad det kan vara... visst är det kul och rart. Men om du lär dig just DIN kvinnas knep, kan du nå SÅÅÅÅÅÅÅÅ mycket längre än med blommor!
  • Gillar din kvinna att ha ordning och reda... plocka undan efter dig. 
  • Skölj talriken och ställ direkt i diskmaskinen, inte på bänken. Det finns INGET som irriterar mer än att du ställer den på bänken och tror att den ska hoppa ner i maskinen av sig själv.
  • Har du sagt att du ska diska... gör det på en gång och inte "sen". 
  • Är det viktigt för din kvinna att du fäller ner toalocket, gör det. 
  • Har du sagt att du ska laga middagen på kvällen, gör det. Köp inte pizza för att slippa laga mat.
  • Ta egna initiativ till vanliga saker som dammsugning, laga mat och bädda sängen. Och blir du ombedd att göra nåt i den stilen.... gör det på en gång eller ange tid för då du tänkt göra det! Inte "sen", inte "imorron"... på en gång eller "efter Paradise hotel" (eller vilket program du nu ska se...). TIDSANGIVELSER är aldrig fel!
  • Överaskningar är roligt! MEN inte att du överaskar med att komma hem två timmar efter att hon har sagt att maten är klar. Och definitivt INTE utan att ringa!
  • Alla kvinnor uppskattar inte tajta relationer med ex-flickvänner. Du behöver inte säga upp bekantskapen, men det ska finnas tydliga regler för NÄR denne sms:ar och VAD som skrivs. "Puss och kram" till exet på sms... det funkar dåligt!
  • Går du på krogen... kom hem på natten! "Sova hos en kompis" är ingen bra idé. Klart att det funkar, men var beredd på att det kan bli sura miner om du sen inte kan förklara varför hennes syster sett dig på en helt annan adress på morgonen.
Enkla, helt gratis saker som alla tjejer gillar är kramar och spontana gester för att visa att hon är lika vacker i mjukisbyxor som i klänning. En smekning på kinden, en spontan kram eller bara en blick kommer du sååååååå långt med! 

Att våga lämna över sitt hjärta till någon annan är jättesvårt! Men får du ansvaret för hennes och kommer med invändningen att "jag har svårt att bli kär och vågar inte lita på att du inte sårar mig" så är du körd. Man måste våga bli sårad för att helt kunna älska. Det allra värsta som kan hända är att du blir ledsen och får leta vidare efter en annan kvinna som vill vårda ditt hjärta ömmare.

Hjärtat kan tyckas gå sönder, men det läker, jag lovar.

När du känner att hon är rätt, lämna över ditt hjärta och våga bli sårad. Du ska se att hon kommer ta emot det och vara otroligt stolt över att du vågar!

Prata öppet om hur du känner. Det är inte töntigt. Det är inte heller töntigt att välja henne framför en krogkväll med grabbarna. Det är grabbarna som är töntiga om dom inte köper att du vill ha en kväll med din kvinna. 

Detta var den näst sista delen av guiden. Sista delen vet jag inte vad den ska handla om... men jag återkommer snart med den!

Salt, plattan i mattan och burka i kurvan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar