onsdag 20 januari 2010

Slut i huvet.

Kommer hem och sätter mig vid datorn. Händerna placerar sig av vana över tangenterna. Jag vill skapa och göra kuliga saker, motivationen är faktiskt där nu och jag vill snickra på min hemsida, lite gamla uppgifter mm...

Men huvudet är tomt. Jag kollar Facebook. Kollar aftonbladet. Kikar in på de gamla vanliga bloggarna och sidorna jag följer. Stänger ner fönstrena igen. Tomt.

Jag skulle verkligen behöva en spark i häcken, en katalysator. Nån som styr mig lite, ger mig en klapp på axeln. Nån som tipsar, skrattar och ger mig råd. Nån som kramar mig när det är tufft. Att få sitta och prata med nån som KAN, VET och kan råda mig vad jag ska fokusera på. Hur jag ska prioritera.

Gnäll gnäll gnäll, jag veeeeet. Men ibland känns det oerhört tungt att bära allt det här på egna axlar. Det är så ogreppbart ibland. Inte alltid men ibland. Ett bollplank eller nån att bara prata med om ingenting alls. Så klart underskattar jag inte alla söta goa vänner och inte heller min familj! NI ÄR BÄST!

Nä... om man skulle kolla på vad kylskåpet har att erbjuda... *gäsp* Inget på tv i dag heller. Så det blir väl plugga lite och sen kanske skriva en del till på guiden. Det har varit väldigt kul ändå! Att skriva den! Så det ska jag göra! Japps... Hörs senare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar