måndag 11 januari 2010

Lots of thinking..

Som sagt... grupparbetet inleddes idag. Shit vad vi har funderat och tänkt! Från idé till idé... GOSH vad svårt det ska vara! Micke kom med jämna mellanrum och sågade våra idéer. Inte så farligt... men vi fick tänka om. Och vi har inte kommit fram till nåt än! Hehehe!

Idag vart det liiite närmare till en praktikplats! YAY! Tänk om det kunde bli där... skulle vara så trevligt. Jag skulle förena praktiken med en underbar tid på den vackra ön som ligger så nära mitt hjärta. Sen måste givetvis allt annat lösa sig... det praktiska. Bo nånstans... hundvakt osv. Så om nån känner sig manad att ta hand om mina skruttar en lite längre period i Mars- Maj, så hojta till! (Dom bits bara liiiite... *ler* Ger man dom mat innan 18 och inte häller vatten på dem så håller dom sig på mattan)

Ska kolla runt ännu mer så jag inte står heeelt utan praktik sen om det skiter sig. Jag behöver alltså en plats där jag kan lära mig mer om grafisk design, produktion, tryck, webbdesign... typ. Nåt i den stilen! Ska bli så kul!

1 kommentar:

  1. 18? Din lilla svarta tjej bits, morrar och attackerar om hon inte får mat lååååångt innan dess! Hellre en Gremlin än en välsignelse ;).
    Håller tummarna för att du får den praktikplats du vill ha :)

    /C m T&R

    SvaraRadera