onsdag 6 januari 2010

Favorit i repris... och bara repris.




Gillar! "I´m on my ooooown! O o o o ooo!" Det var favoriten det! I repris..

Nu kommer bara reprisen...

Min granne är lite... otäck! Och lite störande. Inte så mycket... men lite störande! Vi har såna där fläktar i våra badrum. Vet inte vad dom heter... men dom går igång när man slår på strömbrytaren. Ni vet?

Men det finns två. Så ska man bara göra besök på själva toaletten, behöver man ju inte slå på den. Om man inte tänkte göra nr 2 och har nån hemma förstås... men ändå. Han, grannen slår på den VARJE gång. Det susar och skallrar i min spegel i toaskåpet... lite störande faktiskt. Och sen... har jag hans badrum på andra sidan väggen vid huvudändan på sängen. Och det är väldigt lyhört. 

Japp! Man HÖR. Och igår, så hörde jag. Han slog på fläkten, surrade som sjutton, sen stod han och kissade. Och det här har jag ju pratat om tidigare... Stå och kissa - håller i snoppen. Det är ett faktum. Iallafall. Han stod och kissade. Spolade och slog av fläkten. Tvättade inga händer... nepp! Det vet jag! För jag HÖR när han går på toa... hur länge han kissar och allt!

Han tvättar inte sina händer! Och snygg är han oxå! Skit oxå! Det där klarar jag inte av... så han sjönk på min "tycker-om" lista. Imorse sen då... var det dags för morgonprommis med hundarna. Gick ut i porten... och ser... på dörren. Ett kvinnonamn står på dörren... Jaaa... har flickvän... Jahopp! 

Undrar om hon vet att han håller i snoppen när han kissar och sen går ut i köket och brer en smörgås till henne?

1 kommentar:

  1. Hon kanske gillar hans sunkiga snopps smak som pålägg? Blääääää!

    SvaraRadera