onsdag 6 januari 2010

Man - storma din kvinna! Del 5 - sms och telefonvett.

Jomen nemen såatte... ja det här med hur man gör när man sen upprätthåller kontakten. När det gått vidare till att ni hörs och kanske setts nån mer gång. Man börjar bli lite varm i kläderna och så där.

Jag skrev ju lite om det här med första kontakten efter dejten. Förklarade det där med att ringa när man sagt osv... vidareutvecklar lite:

Telefon:
  • Tänk på att om du sagt att du ska ringa så förväntar vi oss det. Skulle nåt dyka upp, skicka ett sms och tala om att du ringer imorgon eller vad som helst. Bara vi slipper undra och vänta.
  • Under samtalet då: Har du jättesvårt att komma på vad du ska säga, skriv en lapp! Vi ser den ju inte. Och är det ändå svårt, fråga vad vi har i handväskan... så köper du dig tid ;o).
  • Försök slappna av, lägg dig på soffan och lägg lite energi på att lyssna och svara. Vi hör på en gång om du kollar tv eller sitter vid datorn.
  • Sen gör det inget om det blir tyst, det är ok. Börja inte pladdra om avgassystemet på bilen helt osammanhängande bara. Men låt inte tystnaden bli pinsam. Dra till med nåt, vad du ska göra i helgen... eller vad som helst. (KAN funka med avgassystemet som skenmanöver för att det ska sluta vara tyst!)
  • När du vill/måste lägga på, säg det. Det är JÄTTEROLIGT att hitta ett mönster på hur ni funkar, för oss kvinnor alltså! Fantastiskt kul att höra: "Jo.... nej... *paus* Kanske borde gå och sova." då bara är man tyst! Och det är kanske inte så roligt... för dig. Lär dig navigera runt! (men säg inte Hej då och släng på bara... det är ju inte så charmigt...)
  • När ni känner varann lite mer... kankse ni slajdar in på att prata om sex... Naturligt för många, inte så naturligt för alla. Verkar hon besvärad, fortsätt inte!!! Är hon med på noterna... dra det inte för långt! LITE kan man lämna till fantasin!
  • Även om ni var överens om att prata sex dagen innan... funkar det sällan att ringa dagen efter och fortsätta där ni var igår... FÖRSPELS-regeln gäller även på telefon! Och det är faktiskt så att just idag kanske vi inte alls vill prata sex. Kan bli helt fel då att ringa och inleda med: "Hey sexy... vad har du på dig?"
  • Slutligen... ha respekt för arbetstider och annat. Ring inte om du VET att hon är på släktmiddag. Om hon inte uttryckligen har sagt att hon vill det. Men finn dig då i att det blir ett kort samtal... tramsa inte när hon måste lägga på!
Sms:
  • För många, inte alla, så betyder det faktiskt rätt mycket att man tänker lite på hur man stavar och vad man skriver. Stor bokstav och punkt är underskattat! Visa att du lägger lite tid på sms:et. (SÅ KLART kan man ha svårt pga dyslexi mm... det är inget fel med det. Nämn det då. Så är det ingen grej.)
  • Samma regler med sexprat gäller på sms som på telefon. ÄVEN om ni var intima på sms dagen innan... är det inte alltid helt ok att få: "Jag är naken..." när man sitter och äter morgongröten. Speciellt om man inte känner varann helt fullt så bra! En del tänder på det där... men inte alla! KOLLA läget med det först!
  • Sms:a inte mitt i natten. Ibland glömmer man att stänga av ljudet... och har man precis somnat... och det kommer ett: "Hey sexy... vad har du på dig?" blir man inte kåt, jag lovar!
  • Får du inget svar på natten... sms:a inte igen! (Det hjälper inte att skriva: "jag är naken..." för vi är redan sura och inte det minsta intresserade av huruvida du är naken eller inte!)
  • Sms:a gärna korta små meddelanden som hon blir glad av. Förvänta dig inte svar, men oftast svarar vi. Gör vi det... så försök inte "bräcka" hennes ord. Ta aldrig i så du kräks... Som sagt... vi minns ALLT. Och skickar du sms har vi det dessutom i textform. Så skriv inget du inte menar... för du kan inte säga sen att du inte sagt nåt dyligt... vi minns! Och vi sparar sms... lääääänge.
Även på telefon och sms kan du visa att du lyssnar/hör. Lägg detaljer på minnet, du kan använda dem senare för att briljera med. Primitiva djur, kvinnor... vettu.

Så klart finns fler oskrivna regler, kanske ett dussin för varje kvinna. Och här måste ni kunna anpassa er. Och LYSSNA, HÖR vad hon säger. För det där med att NEJ betyder JA, det tror du inte på längre va? Säger hon: "Jag vill inte." betyder det "Jag vill inte". På så sätt är det enkelt. För det är faktiskt så, att säger man "jag vill inte" vill man inte. Och kör man med nån jäkla "säger jag så här fattar han väl att det betyder det här" man som kvinna inte riktigt frisk! Hur sjutton ska man få vad man vill ha då??

"Jag vill ha sushi!" betyder det, att kvinnan vill ha sushi. Hon vill ha det. Du får äta det du med eller ta nåt annat på sushibaren. Eller gå på en foodcourt, där finns allt möjligt. Då slipper du äta sushi. Så var det med det.

*slickar saltet av chipsen, skrattar och vinkar från vinden* (Ta trappan, hissen går inte ända upp)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar