söndag 10 januari 2010

Man - storma din kvinna! Del 7 - pussar/kyssar

Pussar/kyssar är kanske den tröskel som är svårast att veta när man ska kan och ska passera över. Och HUR blir det när man väl gör det, kommer det bli bra? Funkar man ihop när det kommer till denna företeelse? Kommer det att slå gnistor?

Oj oj oj... detta ämne är ju så individuellt... men jag börjar med nåra grundregler hur man inte ska göra, utifrån mig själv iallafall. Kanske får jag totala motsägelser här.
  1. Att pussa på kinden är charmigt, vid rätt tillfälle! Första dejten? Knappast. Andra? Kanske. Om man inte känner varann kan det vara obehagligt att ens ge en kram. I Sverige har vi inte som vana att pussa på kinden. Skulle en man närma sig mitt ansikte, en som jag inte känner, och se ut som han skulle pussa mig... då assosierar jag inte till att "AHA han vill kyssa min kind!" utan då känner jag "NEEEEEJ.... ÄCKIT!"
  2. När väl tillfället medger... Kasta dig inte över henne! Att bli nästan överfallen med en puss kan vara lite chockartat.
  3. Förbered dig INNAN dejten... torra, nariga och kanske blödande läppar är inte så mysigt. Smörj dem.
  4. Tryck inte dina läppar hårt mot hennes! Lagom är svenskt och bra!
VIdare då? Jaaa, här går ju säkert alla åsikter isär. Men att ta som regel att vara lugn och lite lagom i början är nog aldrig fel! Prova dig fram. Forcera inte! En bra puss behöver man kanske inte orda så mycket om. Men lite kort bara:
  • Lagom mjukt.
  • Inte torra och nariga läppar.
  • Håll henne i dina armar och pussa med känsla.
  • En puss är en puss. Man står inte och pussas med läpparna mot varann LÄNGE. En puss är en puss. Visst kan man dra ut på den lite... men inte mer än ett par sekunder i början. MAX!
NÄR ska man ta steget att pussa då? Detta beror på situationen. KÄNN efter. Håller hon din hand? Då kan tiden vara mogen. Kramas ni mer än bara som hälsning? Då kan det vara dags. Men se till att tillfället inte kräver en stressad puss. KÄNSLA är A och O!

Kyssar... en hel vetenskap! I denna företeelse krävs mycket känsla och övning! "Va övning??" Jaa... och då menar jag INTE på en vattenmelon eller så... NI måste öva ihop! Och då förstår du kanske att ge sig in i att kyssas innan man vet riktigt hur fasen man vill ha det, är inte sååååå lysande!

Ibland, bara händer det! Streta inte emot då... åk med och njut av att det händer!

Men ibland är det lite mer komplext... Trevande och osäkert. Ska jag eller ska jag inte? Nåra olika kyssar finns det... Light-kyss, tung-kyss och kåt-kyss. Förklarar begreppen:
  • Light-kyss: Mjuk puss som övergår i att tungspetsarna nuddar varann lite försiktigt. Det är oftast här man börjar... Är oerhört laddat första gången! Hanterar du denna kyss med fingertoppskänsla... då är du hemma gosse!
  • Tung-kyss: Börjar som light-variant... men övergår till lite djupar och mer intensiva. En del ägnar sig åt att utforska även läpparna. NOTERA! Inte alla gillar att du suger in läpparna, prova försiktigt! Och du... INTE båda på en gång!
  • Kåt-kyss: Djupa, hungriga och fulla med lust. Hit kommer du INTE på första dejten! Ok... kanske enstaka kvinnor går med på detta innan dom känner mannen i fråga lite mer. Men väldigt få! Ska du ge dig in i denna typ av kyss måste du VETA att du ror det i land! En misslyckad kåt-kyss är ödesdiger... MYCKET svårt att hämta upp situationen om det här går snett!
Göra:
  • Håll om henne. Mjuka armar och en varm famn gör hela grejjen.
  • Närma dig lugnt och sansat.
  • Det är underskattat att verkligen lägga tid på att göra första kyssen speciell! Och det dom gör i filmerna... Tar kvinnans ansikte i sina händer... DET är underskattat! WAY underskattat! Våga det. Om inte i båda dina händer... så kör med en. En arm kramar... en som smeker hennes kind, fånga hennes blick och kyss mjukt. SUCCÈ!
Inte göra:
  • Ok... detta är olika för alla. Vispa inte runt i hennes mun okontrollerat! Och det här med att utforska hennes tänder... Gör inte det! Innan du vet att hon gillar det... DON´T! Gillar man inte detta... är det faktiskt rätt osexigt! 
  • Likaså det här med att suga hårt på hennes läppar... Ett stort NEJ innan du vet om det uppskattas! 
  • FORCERA inte! Ta det lugnt!
  • HONK HONK på skinkorna hör INTE hit! Smekningar i nacke och ner över ryggen... men HONKA inte. Inte ens på skämt!
Pussar och kyssar är en laburint av att känna av situationer och känslor. Öppna dina sinnen och läsa av situationen. Våga ta för dig, men gör det på ett snyggt sätt!

(vet inte om ni har greppat det här med saltet...? Men le och kör hårt!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar