torsdag 7 januari 2010

Jojo! Kolla in detta då!

Fick ett horoskop på mailen idag! Mamma hade hittat ett som faktiskt är ett jag ska tro på, det gjorde mig glad!

Läs bara!

Vattumannen 21/1-18/2

Kärlek och vänskap: Du som är så positiv och kärleksfull kommer att finna den framgång inom kärleken som du länge har drömt om. Skulle det vara så att du redan har en vän av bästa sort så är det naturligtvis både bra och rart, men stjärnorna tror på att den som söker en kärlekslycka nu kommer att få chans att finna den.

Är det så att du får chans att göra resor under året kan du knyta nya och fina kontakter. En del mystifieras av ditt sätt att vara som människa så kanske skulle du vara något mer öppen i ditt tal och deklarera din kärlek mer direkt. Barn och speciellt djur älskar dig så umgås med dem så finner du lyckan.

Arbete och ekonomi: Du har ett år som ger dig ett behagligt lugn inom arbets- och affärslivet. Rutiner och det redan invanda och trygga är bäst för dig. Att förändra inom ditt arbete kommer inte att ge dig någon större framgångslycka, nej det redan invanda blir bäst. Inom detta med service- och medieföretag ska du kunna nå framgångslycka och allra bäst vore det om du själv sköter din arbetsplats lite mer som en egen företagare.

Året kommeratt ge dig framgång inte bara inom arbetslivet utan även inom något som kan ses som en hobby och där kan du vinna prisrosetter om du vill vara med och tävla. Det kan vara så att du får chans till vinst.

Speltips: Vill du testa din vinstchans så är det på sifferspel och hästar som din bästa vinstchans finns.

Lyckotal: 9

Jag menar HEY HEY HEY! Come on! Bring it on baby!

Vad tror ni? Rätt najs år för mig eller hur? Nu ska jag plugga tenta igen... Heppåre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar