lördag 9 januari 2010

Man - storma din kvinna! Del 6 - kramar.

Så har vi kommit till den del av guiden som handlar om det mest pinsamma och skämmiga. Eller det kan bli så, det behöver inte bli det! Den första kramen är oftast inte så betydelse full. Det är ofta en hälsning eller ett avsked på första dejten. Den är inte så noga hur det blir med.

OM det inte är så att ni verkligen klickat och ni känner spänningen mellan er! DÅ mina vänner, måste man tänka till! Denna gång kör jag inga "göra" och "inte göra" utan jag beskriver mest, ur min synvinkel, hur man kan göra för att faktiskt lämna ett ordentligt avtryck hos kvinnan.
  • Ok, vi säger så här: Ni kramades "hej" på första dejten, nu är det dags att säga "hej då" och ni står och laddar. Känner du att det finns en spänning och att det är läge, ta kvinnans hand, dra henne lugnt emot dig. Lägg armarna om henne och krama om henne. Lagom länge. ÄVEN om det finns en spänning... är det nästintill panikartat att bli fasthållen och kramade för länge. Du känner på hennes kropp om hon har fått nog.
  • I ovanstående situation, om spänningen inte kanske är så påtaglig, ta inte hennes hand! Det är en mycket intim handling och vissa kvinnor skulle dra den till sig och vara beredd att lägga benen på ryggen.
  • Kramen i sig då? Jaa... det finns lite olika sorters kramar. Det finns kompis-kram, mys-kram, förälskad-kram och kåt-kram. Du måste lära dig vilken som passar när och hur man gör den bra!
  • Kompis-kramen: Den kramen är på diagonalen, alltså båda använder sin högra arm och lägger denna över axeln på den man kramar. Öronen mot varann... eller i vissa fall kinden. Den här kramen går knappast att göra till nåt annat än kompis-kram. En udd av mer intimitet går att få till om man även använder sin vänstra arm och lägger den lite runt midjan på den man kramar, även lite bak på ryggen. Men överlag är denna kram väldigt mycket KOMPIS.
  • Mys-kramen: Här är det inte diagonalen som gäller... här är det "en öven den andra"-principen. 1. Hon kramar dig om midjan... och du har dina armar runt henne, axlarna eller överarmarna...typ... OBS! Är hon väldigt kort jämfört med dig, notera att hennes huvud inte är en rugbyboll, krama föriktigt! 2. Hon lägger armarna om din hals, du håller henne om midjan. Som om ni skulle dansa tryckare typ. (perfekt position för småprat och sen ev pusseriet! *ler*)
  • Förälskad-kramen: Samma positioner som ovan men med mer känsla och om möjligt ännu mer nära. VIKTIGT! Tryck inte ditt skrev mot henne! Det känns oerhört sexuellt och är hon inte med på dom noterna kan det bli din sista kram med denna kvinna! I denna kram finns pussar och kyssar med helt klart. Men glöm för den skull inte bort att småprata oxå! 
  • Kåt-kramen: Ja vad säger man. Påvisar du symtom på att vara just k-t... och trycker ditt skrev mot henne... då måste du VETA att det är besvarat. Känner du inte att hon besvarar dina närmanden... SLUTA! En annan vinkel hjälper INTE! I det här läget krävs av er båda att vara tydliga. Inga mixade signaler! 
En bra kram innehåller känsla och värme. Som kvinna vill man bli kramad som om man är något mysigt (typ en kudde som du håller i famnen när du gråter till en sorgligt film... du vet?)... mjukt och härligt! Visa att du gillar att krama henne, håll lagom hårt men mesa inte.
Regel 1: Brösta inte upp dig! Det är inte en kompiskram mellan två killar. (du vet när ni bröstar upp er, dunkar varann i ryggen och stönar)
Regel 2: INGA HÄNDER PÅ HENNES SKINKOR!

MER kramar till folket! Kvalitet OCH kvantitet så klart!

Salt, tequila och dans på dansgolvet mina vänner!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar