söndag 25 april 2010

Söndagsfunderingar...

Läste precis att det är vanligt med otrohet. Det verkar som om det är mer regel än undantag att man hånglar med en kollega på firmafesten... följer med nån hem efter krogen... träffar andra på nätet... Och då kan jag fundera på en sak, eller flera, men en sak speciellt.

VARFÖR? Om man inte är nöjd med det man har, varför söka sig nån annanstans bakom ryggen på den andre? Är man inte nöjd, är det inte enklare för alla inblandade att man försöker lösa problemet i relationen först? Och är det inte möjligt att göra nåt åt det... varför stanna kvar?

Jag kan faktiskt inte förstå hur det hänger ihop... Vissa har ju ett öppet förhållande och tillåter det, det är väl helt ok om det passar för båda. Men i övrigt, jag förstår faktiskt inte. Flirta ja kanske. Men allt det där andra.... det är inte ok. Nånsin. 

Så jag tycker definitivt Madeleine gör rätt som dumpar Jonas. HELT klart! Man ska INTE finna sig, absolut inte. Så är det bara. Om man är i ett förhållande och känner att man måste knulla bredvid, då gör man slut först så är det bara. Och om man av nån anledning "råkar" göra det innan man gått ur sin relation, så berättar man det och tar konsekvenserna för det.

Tycker partnern att det är ok så är det upp till denne, men förvänta dig aldrig att bli förlåten. Om det är så du "kommer undan" med det... gör för guds skull inte om det igen och tro att det är ok även då!

Herregud, vad har respekten för sig själv, partnern och den man pippar bredvid med tagit vägen!!??

Sen har Foppa skaffat sig en 22 år gammal flickvän... han är född -73 och hon -88... Jag tror ABSOLUT inte att hon är ute efter hans pengar...! Inte alls.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar