måndag 5 april 2010

Minnen från förr!

Just nu läser jag "Snabba Cash" av Jens Lapidus, ni vet den boken som har blivit film nyligen. I boken finns karaktärer som bor i Sollentuna och en del an handlingen utspelar sig i Sollentuna. Det nämns platser och till och med namn som ger mig flashbacks!

Det är kul och samtidigt väcks minnen. Roliga minnen om en massa tok... jag antar att vissa minnen poppar upp snabbare än andra. Hahahaha!

Och så idag. "Plopp" på facebook... "Hej, hur är det med dig? Det var länge sen!" 

En vän från just då, just det som jag minns så väl nu när jag läser boken... Det var roligt! Ett väldigt kort samtal... och mest artighetsfraser. Men ändå! Det var kul. Han hade ordnat upp sitt liv, det var skönt att höra. Han försvann lika snabbt igen från chatten. Kul att få lite korta nyheter om ditt och datt.

2 kommentarer:

  1. Ha, ha - tror att jag vet vem du menar. Han genomför en kampanj för sitt företag just nu :). Om det nu är den jag tror. Har också läst Snabba Cash och visst känner man igen sig.

    SvaraRadera
  2. Stämmer bra Sara!

    Men visst är det otäckt med vissa namn i boken!!?? Ja herregud... Ibland undrar man: vad minns jag EGENTLIGEN från tiden kring högstadie/gymnasiet... Men visst har man minnen!

    Kram!

    SvaraRadera