torsdag 8 april 2010

Dricka kaffe??

Jag undrar om jag måste lära mig att dricka kaffe? Det är verkligen så att jag ÄR beroende av PepsiMax... och folk säger: "Det är så FARLIGT och ojojojojojoj... Du kommer DÖ!"

Men det är inte farligt. Eller, kanske är det det... men inte farligare än att andas in en massa avgaser... dricka kaffe... äta grönsaker som man sköljt... äta med fingrarna... Jag antar att ALLT vi gör kan vara farligt i en viss utsträckning. Chips fick man cancer av... sen inte... Bränd mat får man cancer av... kanske inte?

Men tillbaka till PepsiMax vs kaffe... Jag inser att jag har svårt på eftermiddagarna att hålla mig pigg och alert. Min arbetskamrater går upp och tar sig en kopp kaffe. Ibland tar jag en kopp varm choklad. Men jag tycker egentligen inte om den... Så jag dricker för att få i mig liiite socker. Mycket dumt egentligen. Så jag skulle behöva dricka kaffe egentligen... för att ta med sig PepsiMax i en halvlitersflaska är inte ok. Så gör man kanske i skolan, men inte på Länsstyrelsen. Så är det bara.

Men kaffe är lite äckligt. Jag kan inte med det. Men jag känner ibland att jag måste börja tycka om det. Inte ens med en massa socker och mjölk i funkar det nåt vidare. Och då blir det ju värdelöst... om jag ska börja pula i mig en massa socker för att det ska smaka DRÄGLIGT. Nej... det här med kaffe är ett dilemma.

Har just nu ett test på gång. Jag har köpt koffeintabletter. Dumt va? Men det ger liiite extra energi just när det är som tyngst... När man ska igång på morgonen och efter lunch. Och kom inte och gnäll nu ni som dricker kaffe! För det är EXAKT samma för er!

Skillnaden för mig är att jag inte måste ta en tablett... jag är inte beroende av den för att vakna. Det går lika bra med en halv frukt eller lite juice. Men enklare med en liten tablett samtidigt med tandborstningen. Ibland glömmer jag och lider inte av det direkt. Och jag glömmer ibland att ta med en till lunchen... och det går bra utan. 

Men jag saknar PepsiMax.... jättemycket till lunchen. Frukost nej... hahaha jag dricker inte läsk till frukost! Men efter lunchen är jag trött, dåsig, ont i huvudet och matt... Paltkoma. Men om jag hade ett glas PepsiMax skulle det kännas bättre. Jag dricker för lite vatten oxå... alldeles för lite!

Ja ja... vad är en bal på slottet... utan PepsiMax... utan kaffe... och utan vatten? (troligtvis en sjuhelvetes fest! Det finns väl drinkar istället????)
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar