tisdag 20 april 2010

Fy fan vad jag är muppig!

Alltså... idag. Jag hade bestämt mig att fråga juristen om han hade lust att gå promenad eller nåt sånt efter jobbet nån dag. Imorse var det liksom bestämt. Men jag laddade lite... och hade tagit med en bok som jag lånat på biblioteket. Boken kunde vara en orsak tänkte jag.

Jag frågar om han varit på biblioteket här i Visby (vet att han gillar att läsa) och om inte så kunde vi gå tillsammans. Jag behövde ändå låna om en bok. Bra anledning va? 

Sen under dagen så har vi setts i korridoren... vid kopiatorn... vid kaffeautomaten... jaaa... lite varstans. Har jag frågat? Nej. Och så skulle jag bara kolla när biblioteket stängde, så man inte går i onödan... Klickar in på deras sida... och där står det: Vill du låna om din bok? Klicka här!

Så det gjorde jag. Och då när anledningen till att prata med juristen var borta... då kunde jag ju inte fråga sen. Fiffigt Kattis, den fixade du galant! Så när klockan var dags... så cyklade jag hem. 

Hur jävla svårt kan det vara??

Sen en annan sak... Kopieringsmaskiner. Jag tror på allvar att dom är skapta av djävulen. TROTS min tekniska bakgrund så är kopieringsmaskiner och jag inte HELT och hållet kompisar. Idag bevisades oxå att varje gång jag nu går in i diskussioner med dessa apparater så kommer det nån och ska ha en utskrift eller en kopia... denne någon står då och hänger och väntar... och maskinen typ säger: Na na na na na na... du ska inte få kopiera... na na na na na na... (samtidigt som den lyser hotfullt med varenda röda knapp som bara är möjlig...)

Idag kom nog varenda hot-guy som finns på jobbet och skulle ha något från kopiatorn... och givetvis precis när jag stod där. Kan man tänka sig? Fiffigt! Visserligen leende och rätt trevliga stod dom där och väntade... men ni ska inte tro att man kan få det att fungera EN enda gång då? Nej då...

Jag fick glatt stå där och lysa ikapp med de röda knapparna... Tack för den!

1 kommentar:

  1. Men Kattis... Det är kopieringsmaskinens sätt att få dig att snacka med grabbarna ju! De får hjälpa dig och känna sig lite ridderliga och manliga och du kan sålla vetet från agnarna... ;) Ibland måste man bjuda lite på sig och inte klara av precis allt. Killarna känner sig hotade då! :D

    SvaraRadera