torsdag 10 december 2009

Lycka!

Tänk vad primitiv man är ändå! Hahaha! Imorse när jag skulel dra iväg till skolan hade jag glömt att plocka fram en matlåda, så jag rotade i frysen och fick tag i en. Trodde det var samma innehåll som i den jag tog igår... men tänkte att det struntar jag i!

Så nu när vi hade lunch så insåg jag när jag öppnade locket... det var inte det jag trodde, utan nåt mycket godare! YAY!

Nu till det mest sjuka... jag blev lite tårögd! :o)

Blev så glad att det var köttgrytan som var så god! Ja... jag säger då det. Klok i huvvet är man inte alla dagar.

Sen har vi presentationer idag. Förra veckan hade vi 3 minuter till vårt förfogande och denna vecka ska innehållet vara anpassat till 10-15 minuter. Inatt när jag suttit och kört igenom allt ett antal gånger så kände jag: Det här vart ju inge bra! Fick inget flyt alls och det störde mig mycket.

Så jag beslutade för att köra helt fritt, bara ta en penna till whiteboarden och köra. Prata om det jag kan allra mest och känna mig bekväm med att jag vet vad jag gör. Så det var det sista jag tänkte på när jag somnade.

Nu när jag kom till skolan letade jag reda på en BRA penna och kände att nu kör vi. Jag pratar om det som jag har i ryggraden och det jag är grym på. Sen träffade jag på nåra klasskompisar och dom frågade om jag var nervös. Njae... inte så värst. Jag är ju sällan nervös för att stå där framme. Den tröskeln har jag ju tagit mig över lite grann. Så klart blir det värre om jag ska säga nåt som jag inte är så bekant med. Men i övrigt är det ingen större fara.

Så frågade dom vad jag skulle prata om... jag sa det och berättade att jag valt att byta ämne. Men då ville dom höra det ämne jag bytt från. Så ok, då kör vi på det!

Så, utmaning Kattis. Shoot. Bara att köra och vara beredd på att misslyckas. Snart dags! Håll tummarna!

1 kommentar: